by

Huntelaarral hosszabbítana a Schalke

2014. October 31. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Klaas Jan Huntelaar
A Schalke labdarúgócsapata megkezdte a tárgyalásokat legjobb csatárával, Klaas-Jan Huntelaarral a szerződés meghosszabbításáról. “Igen, valóban volt egy jó hangulatú beszélgetés, amelyen mindkét fél jelezte, hogy érdekli a további együttműködés” -nyilatkozta a gelsenkircheniek klubigazgatója Horst Heldt.

 

A támadót 2015. június 30-ig köti szerződése a német csapathoz, a Bild úgy tudja, hogy a klub elsőként egy kétéves szerződéshosszabbítást ajánlott fel, amelyhez 6,75 millió eurós éves fizetés társulna. A 31 éves holland válogatott csatár 2010-ban szerződött a Schalkéhoz, azóta 151 mérkőzésen 97 gólt szerzett. Legutóbb két éve hosszabbított, akkor a Manchester United és a Lazio is érdeklődött utána.

A csapat már hosszabbított japán légiósával, Ucsida Acutóval, aki 2018 nyaráig írt alá szerződést. A jobbhátvéd 2010 nyarán 1,3 millió euróért érkezett a Kashima Antlerstől, eddigi 132 tétmérkőzésén kétszer volt eredményes. “Szívesen maradok, mert a Schalke egy nagyon különleges klub, csodálatos szurkolókkal, akik mindig is támogattak az elmúlt években” – nyilatkozta.

A Schalke az idei szezont gyengén kezdte, kilenc forduló alatt mindössze három győzelmet aratott: a Werder Brement 3-0-ra, a Borussia Dortmundot 2-1-re, míg a Herthát 2-0-ra verte. Pénteken az Augsburg elleni csata nyitja a Bundesliga 10. fordulóját, a hazaiak győzelmére 1.90 az odds, a döntetlenre 3.60, míg a vendégek sikerére 3.80 szorzóval lehet fogadni.

A statisztika jót ígér a hazaiaknak: az Augsburg eddig háromszor játszott bajnokit Gelsenkirchenben, de mindig kikapott, kétszer 3-1-re, tavaly pedig 4-1-re. De az eddigi összes, hét egymás elleni meccsen sem sikerült győznie, a két legjobb eredménye egy 0-0-s és egy 1-1-es hazai döntetlen.

A hazaiaknál a fél csapat sérült, Fabian Giefer, Felipe Santana, Sead Kolasinac, Joel Matip, Leon Goretzka és Jefferson Farfan nem játszhat. Augsburgi részről Marcel de Jong, Ronny Philp és Jan Moravek hiányzik majd.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply