• EHK tudós-professzor posted an update 9 years, 5 months ago · updated 9 years, 5 months ago

  Egyébként nagyon sajnálom, hogy nem Bayern München – Barcelona döntő lesz. Kár, hogy pont az elődöntő előtt volt az el classico, ahol a két nagy spanyol csapat totálisan kifárasztotta egymást, és ezért estek ki aztán mindketten a BL-ből.

  • Hát, igen, de az a vonat már elment.
   Bayern győzelmet remélek: 2-1 lesz a véeredmény.
   A Real Madrid ellen is nagyon jól játszodtak – szinte hosszabítás nélkül is eldönthették volna a továbbjutást.

  • Én viszont nagyon ürülök, hogy nem Barca – Real lesz a döntőbe. Elég unalmas más a sok El Classico és szerintem a meccsek többségében, elég rémes összecsapások ezek. Jót fog tenni egy kis vér frissítés a Bl döntőben. A másik, hogy egyik sem érdemelte volna meg. A Barca 80 percen át adogatott a 16-os előtt, 10 ember ellen, és kb két átlövést mert elereszteni . A Realt meg 2:0-ás kora vezetése ellenére lefocizta Bayern . Ne bánd, hogy nem ők játszanak, hidd el élvezetesebb döntőt fogsz látni a Bayern – Chelsea előadásában.

   • Én sem Barca – Reált szerettem volna a döntőben, hanem Barca – Bayernt. Amúgy ha már angol csapat, jobb lett volna egy Bayern – Manchester Utd meccs. Izgalmas visszavágó lett volna azért, amikor a hosszabbításban bukták el a BL-döntőt 1:0-ás vezetésről. Nem baj, majd a Chelsean állnak bosszút! ;)