Otthon javíthat a Diósgyőr

2014. August 10. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Szivics
Vasárnap egyetlen mérkőzést játszanak a labdarúgó NB I-ben, az Európa Liga selejtezőjétől csütörtökön kettős vereséggel búcsúzó Diósgyőr a Haladás együttesét fogadja.

 

A hazaiak eddig még veretlenek a hazai hadszíntéren, Újpesten 1-1-es döntetlent játszottak, majd hazai pályán 2-1-re verték a Puskás Akadémiát. Az alaposan meggyengülő szombathelyiek előbb kikaptak otthon 1-0-ra az Újpesttől, majd ugyancsak 1-0-s győzelmet arattak a Kecskemét otthonában.

A hazaiak győzelmére 2.30 az odds, a döntetlenre 3.25, míg a Haladás idegenbeli sikerére 3.10 szorzóval lehet fogadni.

A két együttes legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésen döntetlennel zárult (0-0, 1-1, 2-2, 1-1), a legutóbbi diósgyőri bajnokin Dvorschák Gábor szerezte a Haladás találatát, a védőnek ez volt az első szombathelyi találata. „Hiába van sok hiányzójuk a diósgyőrieknek, erős kerettel rendelkeznek, így képesek őket pótolni. Győzni megyünk Diósgyőrbe is, és ha úgy alakul, hogy egy szöglet a diósgyőri kapu előtt talál, nem habozok” – nyilatkozta Dvorschák.

A vendégeknél a legnagyobb probléma, hogy Gyurján Bence mellett nem játszhat Radó András, aki Kecskeméten annyi rúgást kapott, hogy azóta is fáj a térde. A hírek szerint jön majd az erősítés az együtteshez, Tommaso Rocchi már elküldte az igényeit írásban a klubnak, közben felmerült, hogy a korábban a Lazióban és a Napoliban is futballozó brazil védő, Emílson Cribari is Szombathelyen köthet ki.

A Diósgyőr nagyon fáradt lehet, hiszen kettős vereséggel, 1-8-as összesítéssel búcsúzott az Európa Ligától, ráadásul csütörtökön még Krasznodarban lépett pályára. Szivics Tomiszláv vezetőedző annak ellenére bizakodó, hogy öt kulcsemberére sem számíthat. Az Újpesten kiállított Egerszegi Tamás és Debreceni András eltiltás miatt nem léphet pályára, Barczi Dávid, Antal Botond és Elek Ákos pedig sérült. Ráadásul a frissen igazolt Georges Griffiths sem játszhat még, mert a nemzetközi játékengedélye nem érkezett meg.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply