Nem fél Ibrahimovictól Wales

2016. June 5. Sunday in Hírek, UEFA EURO-2016

Zlatan Ibrahimovic
Wales labdarúgó-válogatottja vasárnap felkészülési meccset játszik Svédország ellen, Chris Coleman szerint csapata nem tart Ibrahimovictól.

A jövő pénteken kezdődő kontinenstornára való felkészülés jegyében találkozik a két válogatott Solnában. A walesiek kapitánya nem tart a svédek legnagyobb erősségétől, Zlatan Ibrahimovictól.

“Ben Davies, Ashley Williams, James Chester és Neil Taylor a Premier League legjobb csatárai ellen játszanak, de Zlatan Ibrahimovic más. Ő egy igazi emberi szörnyeteg, aki mobil, és bárhonnan gólt szerez, de ez nem jelenti azt, hogy a játékosaim tartanának tőle, félni senki sem fog attól, hogy a másik csapatban Ibrahimovic is szerepel” – jelentette ki Coleman.

A kapitány szerint ez egy remek teszt lesz a játékosoknak, ez pedig majd megmutatja, mennyire vannak felkészülve a nyári Eb-re.

Ibrahimovic a nyáron távozik Párizsból, ám egyelőre nem tudni, hol folytatja páratlan karrierjét, a hírek szerint a Manchester United áll a legközelebb a leigazolásához.

Wales a B csoportban Szlovákia ellen kezdi meg szereplését a kontinenstornán június 11-én, majd Anglia és Oroszország lesz az ellenfele. A svédek az E csoportban az írekkel mérkőznek először, majd Olaszország és Belgium következik a csoportkörben.

Egyik csapat felkészülése sem sikerült túl eredményesre, a svédek legutóbbi öt meccsükből csak a finnek ellenit nyerték meg, míg a walesiek Hollandiától és Ukrajnától kikaptak, Észak-Írországgal pedig ikszeltek.

A svédek vasárnapi sikerére a szorzó 1.75, a döntetlenre 3.50, a walesiek győzelmére 4.75. Arra, hogy a svédek nyerik az Eb-t, 101.00 a szorzó, míg Wales végső sikerére 81.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply