Group Admins

 • Profile picture of asportfogado

Európa Bajnokság 2012

Public Group active 6 years, 11 months ago

Európa Bajnokság 2012

Mostmár hivatalosan is bejelentjük az EB Tippjáték nyerteseit. Íme:

EB 2012 Tippjáték - Nyertesek

Az I. díjat Zoltán (zolika78) vitte el, aki Szekszárdi és elmondása szerint elég gyakran vesz részt hasonló játékokban, de eddig nem sikerült megcsípni semmilyen nyereményt: "...ez nem tesz majd gazdaggá, de jó kihívás volt. Kösz!"

A II. díjat Gócza Gergely (Gócza) kaparintotta meg, aki a következőket írta nekünk: "21 éves egyetemista vagyok, Egerben születtem és élek, de Budapesten tanulok az ELTE Matematika szakán. Már kisgyerek korom óta nagyon szeretem a focit és 10 évig versenyszinten is játszottam. Az idő alatt nem néztem a tv-ben meccseket, de amióta abba kellett hagynom (kb 3 éve) rengeteget láttam és ha fogadok akkor azt az általam a közelmúltban szerzett tapasztalatok alapján teszem. Általában nem játszok ilyen játékokat, de egyik egri barátom mesélt a sportfogadok.net oldalról és az EB játékról. Amiket mondott felkeltette a figyelmem és végül kipróbáltam, úgy érzem helyesen tettem :)"

A dobogó III. lépcsőfokára Sándor Károly (sandorkaroly) budapesti sportfogadó állhat, aki már nagyon várja a következő tippjátékot: "Nagyon jó hónapom volt, megjátszodtam a tippeket a Betssonnál is, kb 50e pluszba jöttem ki."

Gratulálunk!

Úgy döntöttünk, hogy az első 10 játékost megjutalmazzuk 100-100 Elit Pontottal.

Reméljük, hogy mindenki élvezte!

EB 2012 Tippjáték Díjak

Részvételhez regisztrálnod kell az oldalon, amit díjmentesen megtehetsz itt, és el kell fogadnod a tippjátékra vonatkozó szabályokat is.

Nyeremények

  I. díj: 20 €
 II. díj: 10 €
III. díj: 5 €
A nyeremények átvételéhez Skrill (Moneybookers) számlára van szükség, ha még nem rendelkezel ilyen számlával, nyitanod kell egyet itt. A játék nyertesei, akik az EB végén sem fognak Skrill számlával rendelkezni, jutalmukat Elit Pontokban (I. hely: 2000, II. hely: 1000, III. hely: 500) fogják megkapni, amit később már NEM válthatnak valós pénzre.

A tippeléshez kattints ide, a játék legjobbjait a Ranglistán találod.

Pontozási rendszer

10 pont - helyes végeredmény

Például 3-1 a tipped és a mérkőzés végeredménye is 3-1

4 pont - helyes az 1 X 2 tipped, de nem találtad el a végeredményt

Például 1-0 a tipped, de a végeredmény 2-0

4 pont - döntetlen megtippelése

Például 2-2 a tipped, de a végeredmény 1-1

Mérkőzésenként csak egyszer kaphatod meg a fenti pontok valamelyikét helyes (vagy részleges) találat esetén. Például, ha 2-2 a tipped és a végeredmény szintén 2-2, akkor 10 pontot kapsz, NEM 14-t.

Bónusz pont

1 pont - az egyik csapat góljainak helyes megtippelése

Például 3-0 a tipped, de a végeredmény 3-1. Ha mindkét csapat góljainak a számát eltalálod, akkor az teli találatnak számít, és 10+2=12 pont jár érte.

Szabályok

 1. Érvényes tipphez meg kell adni a mérkőzés eredményét.
 2. Minden játékos egyszer tippelhet egy mérkőzésre, a rögzített tipp a mérkőzés kezdetéig módosítható.
 3. Minden mérkőzéshez megadtuk azt az időpontot, ameddig az adott meccs eredményére tippelni lehet.
 4. Az összesített sorrendet meghatározó pontszámításba csak a ténylegesen leadott tippek alapján elért pontokat vesszük figyelembe. Azokért a mérkőzésekért, melyekre a játékos elmulasztott, vagy bármilyen okból nem tudott tippet leadni, semmilyen pontjóváírás nem jár.
 5. Azonos pontszám esetén a több telitalálat dönt.
 6. Elmaradt, félbeszakadt mérkőzésre, melynek eredménye nem tekinthető hivatalosnak, semmilyen esetben nem jár pont. Az utólag megóvott találkozók esetében a pályán elért eredmény számít.
 7. A tippelők nem rendelkezhetnek több felhasználóval, hogyha mégis megteszik kizárjuk őket a játékból.
 8. Az azonos IP címmel rendelkező felhasználókat azonnal kizárjuk a játékból.
 9. Az ESK vezetőinek jogában áll kizárni azon tippelőket, akik bármilyen szabályt megszegnek vagy valamilyen úton megpróbálják befolyásolni a tiszta játék menetét!
 10. Ha a tippjáték bármilyen technikai ok miatt szünetel vagy bármilyen hiba merül fel, akkor az ESK vezetői az egyedüliek, akik dönthetnek a játék folytatásában és/vagy végkimenetelében!