by

Liverpool FC vs. Manchester United FC – 2013/09/01

2013. August 29. Thursday in Angol Premier Liga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Liverpool FC VS

Angol Premier Liga

2013/09/01 14:30 (CET),

Anfield

Manchester United FC
Utolsó eredmény/hazai: Teljesítmény: Utolsó eredmény/vendég:

Vasárnap oltári ütközetre kerül sor az Angol Premier Ligában. Bizonyára sokakat csal majd a képernyő elé a Liverpool – Manchester United találkozó.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.63 1 | 2.63 Unibet X | 3.40 X | 3.40 Sportingbet 2 | 2.85 2 | 2.85 Unibet

Liverpool az elmúlt körben Aston Villanál vendégeskedett, és ahogyan azt elvártuk, győzelemmel tért haza. A mérkőzés folyamán jópár sárgalapot összeszedtek a játékosok mindkét csapatból. Brendan Rodgers együttese már az első félidő 21.-ik percében megszerezte a vezetést, Daniel Sturridgenek köszönhetően. A továbbiakban újabb gól nem is született. Akár érdekességként is említhetjük, hogy a Liverpool eddigi ütközetein 1:0- ás győzelmmel zárt, kérdéses, hogy ha ezúttal is egyetlen találata lesz a csapatnak, az elég lesz-e a Manchesterrel szemben.

A Manchester United az elmúlt körben is kemény ellenfelet kapott ki, akár csak most. Az igazság az, hogy minden szezonban ezeket a találkozókat várjuk a legjobban. Igazi rejtély, hogy éppen melyik csapat tud jobban érvényesülni az adott találkozón, hiszen valóságos erőkiegyenlített meccsek szoktak lenni ezek. Persze kivételek mindig vannak. Na de az elmúlt kör is a hagyományos kemény ütközetek egyike volt, amikoris a Manchester a Chelseat kapta ellenfeléül. Sejtettük, hogy szoros küzdelem lesz, de azért hittünk a múlt szezon bajnok csapatában. Na de a kékek nem hagyták magukat, így gól mentesen 0:0-ás döntetlennel vettek búcsút egymástól a csapatok. Mindez a United otthonában, így aztán még inkább kérdéses, hogy mit tud kihozni magából David Moyes csapata Liverpool pályáján.

Összegzés:

Sokáig vaciláltunk, hogy melyik klub az, aki esélyesebb a vasárnapi mérkőzésen, hiszen Liverpoolt erősíti a hazai pálya, de ugyanakkor ott vannak a pozítiv eredményei is. Na de ebben a pillanatban bevillan az, hogy a legyőzött ellenfelei nem voltak azok az igazi nagy falatok, továbbá arra is gondolnunk kell, hogy az elmúlt alkalmakkal nem tudott győzelemre törni a Uniteddel, na és ráadásként ott van az az örökös bizalom, amit folyamatosan belefektetünk a Manchesterbe. Így aztán reméljük most is a sikerüket.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Manchester United Győzelem | 2.90 Manchester United Győzelem | 2.90 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/08/29, 16:01

Related Articles

Leave a Reply