by

West Bromwich Albion vs. Liverpool FC – 2012/08/18

2012. August 17. Friday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

West Bromwich Albion FC VS

Angol Premier Liga

2012/08/18 16:00 (CET),

The Hawthorns Stadium

Liverpool FC

Már csak néhány óra, és kezdetét veszi az Angol Premier Liga. Rögtön az első nap jobbnál jobb mérkőzések sora várja a foci kedvelőit. Az egyik szorosnak, és fordulatosnak ígérkező párosítás a West Bromwich – Liverpool. Máris adódik a kérdés… :melyiküknek sikerül bezsebelni a győzelmi pontokat?!?

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 4.08 1 | 4.08 Winmasters X | 3.60 X | 3.60 Sportingbet 2 | 1.91 2 | 1.91 Unibet

Az első körben a West Bromnak jutott a házigazda szerep, ami köztudottan nem kis szerepet játszik a játékosok magabiztossága tekintetében, ami persze közel sem elég a győzelemhez, maximum egy kis plussz löketet ad a csapatnak. Ha már a játékosokról beszélünk, érdekesség vagy talán innyencséget jelenthet számunkra Gera Zoltán (középpályás) jelenléte a csapatban. Remélhetően megcsillant játékából valamit a magyar szurkolók örömére…

Steve Clarke csapata az előző idényben a középmezőnyben, a 10.-ik helyen végzett. Kérdéses, hogy tud-e ennél fennebb jönni majd most.

A holnapi küzdőpárosa a Liverpool sem végzett sokkal előkelőbb helyen, mindössze két pozícióval tudott többet, azaz 8.-ik lett. Bár az angol bajnoki címeket tekintve a második legsikeresebb klubként tartják számon a Liverpoolt, Premier Liga győzelmet már nagyon rég nem tudott összehozni a csapat. Legfrissebb eredményük a ligában a 2008/2009-es ezüst, ami azért nem volt olyan régen. A holnapi nappal egy újabb lehetőséget kapnak a bizonyításra, már csak élniük kell az adódó helyzettel…

Összegzés:

Az előző évadban látottak, és elért eredmények fényében szoros mérkőzésre számítunk a párosítástól, de a győzelmi pontok bezsebelésére Brendan Rodgers edző csapatát látjuk esélyesebbnek. Elég visszanézni a közös játékaik statisztikáit, amiből kiderül, hogy a Liverpool az aki érvényesíti magát az ütközeteik alkalmával.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Liverpool Győzelem | 1.90 Liverpool Győzelem | 1.90 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/08/17, 18:42

Related Articles

Leave a Reply