focimania adatlap-képe

Szerző:

Torghelle itthon folytatná

2013. november 24. vasárnap; Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az elmúlt egy hét egyik legérdekesebb magyar vonatkozású futballhíre Torghelle Sándor székesfehérvári szerződésbontása volt.

 

Sandor Torghelle

Torghelle csapatot keres, a Videoton rangadóra készül.

Torghelle a Videoton egyik legjobban fizetett játékosakánt alig kapott lehetőséget ebben a szezonban José Gomes vezetőedzőtől, ennek lett a következménye, hogy a fehérváriak a napokban felbontották a szerződését. A 31 éves csatár így szabadon igazolhatóvá vált, és miközben szeretne mielőbb csapatot találni magának, egyelőre egyetlen klubról sem tudni, amely lecsapott volna rá, és tárgyalásokat kezdett volna vele.

Torghelle korábban megfordult a Crystal Palace, a Panathinaikos, a PAOK, a CZ Jena, az Augsburg és a Düsseldorf együtteseiben is, vagyis jelentős nemzetközi tapasztalatra tett szert az utóbbi években. A hírek szerint most is van érdeklődés iránta külföldről, a játékos azonban Magyarországon folytatná pályafutását.

“Sanyi egyelőre azon van, hogy átgondolja, milyen irányba folytassa a karrierét. Külföldre nem szeretne menni, pedig van pár ajánlata, de nem akar költözni. Magyarországon csak olyan csapat érdekli, ahol komoly célok várnak rá. Van NB I-es érdeklődő is, ami nem csoda, hiszen ahhoz túl jó játékos, hogy ne érdeklődjenek iránta” – nyilatkozta az Origónak a 31 éves csatár menedzsere, Vörösbaranyi József.

Torghelle volt klubja, a Videoton a hétvégén rangadót játszik, vasárnap a DVTK otthonában lép pályára. A fehérváriak vezetik a tabellát, míg a DVTK sorozatban megnyert hét bajnoki után kisebb hullámvölgybe került, legutóbbi három bajnokiján nyeretlen maradt, jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, öt ponttal lemaradva a Viditől.

A diósgyőri sikerre 3.10 az odds, a döntetlenre 3.50, a Videoton FC győzelmére 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Kapcsolódó cikkek

Minden vélemény számít!