by

Southampton vs. Manchester City – 2013/12/07

2013. December 5. Thursday in Angol Premier Liga, Elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom

Southampton FC VS

Angol Premier Liga

2013/12/07 16:00 (CET),

St. Mary’s Stadium

Manchester City FC
Liga pozíció: 8 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A Manchester City az a csapat aki ebben a szezonban a Premier Ligában a legtöbb gólt rúgott és ahhoz a csapathoz látogat akiknek a védelme egyik legjobb a ligában.

Írtam már a Southampton csapatáról egy előző elemzésemben, nem fogom őket bemutatni újra. Az utolsó mérkőzésükön egy szoros találkozón otthonukban alulmaradtak az Aston Villa ellen.

A Manchester City FC egy manchesteri labdarúgóklub amelyet 1880-ban alapítottak. A csapat 3-szor volt angol bajnok, 4-szer angol kupagyőztes és 1-szer megnyerte a KEK-et.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 4.80 1 | 4.80 Sportingbet X | 3.75 X | 3.75 Unibet 2 | 1.75 2 | 1.75 Unibet

A Southampton csapata rendre hozta a hazai mérkőzéseit, persze kivételt képez ez az utóbbi az Aston Villaval, most is nyerni állnak fel a pályára a szentek. Védelmük elsőrangú, csak 13 gólt kaptak az idei szezonban, ami kiváló eredmény, csak az Arsenal 10 kapott gólja jobb. A szentek csatára, Jay Rodriguez kitűnő csatár, bármikor veszélyeztetheti a világoskékek kapuját.

A másik oldalon a Manchester Citynél Yaya Touré is elkezdte szórni a gólokat, az elefántcsontparti középpályás az utolsó mérkőzésükön kétszer talált a kapuba. A Premier Liga góllövőlistájának második helyén áll a Manchester City csatára, az argentin Sergio Agüero, akitől szintén gólokat várnak a világoskék szurkolók.

Az utóbbi 5 egymás elleni meccsből 3-at a Manchester City nyert meg, 1 döntetlen született és 1 mérkőzés a szentek győzelmével ért véget.

Az utolsó 10 találkozójából a Southampton 4-et megnyert, 2-szer döntetlen lett és 4-szer kikapott, ugyanennyi meccsből a City 8-szor nyert és 2-szer kikapott.

A szentek az utolsó 6 hazai mérkőzésükből 5-t megnyertek és csak 1-szer kaptak ki, a világoskékek mint vendégek, az utóbbi 6 találkozójukból 4-szer nyertek és 2-szer kikaptak.

Összegzés:

A statisztika némileg a Manchester Citynek kedvez, de a hazai pálya előnye kiegyenlíti ezt. Nehéz megjósolni, hogy milyen eredmény születik, de ezt majd eldöntik a pályán a csapatok.

Az én tippem, hogy a szentek megnyerik ezt a mérkőzést.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Southampton Győzelem | 4.90 Southampton Győzelem | 4.90 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/05, 15:36

Related Articles

Leave a Reply