by

SK Rapid Wien vs. FK Dinamo Kijev – 2013/10/03

2013. October 3. Thursday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Európa Liga

SK Rapid Wien VS

UEFA Európa Liga

2012/10/03 19:00 (CET),

Ernst Happel Stadion

Dinamo Kiev
Teljesítmény:

Az Európa Liga második körében két nulla pontos csapat találkozik.Jó mérkőzésre van kilátás, egyik csapat sem szeretne beragadni.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.60 1 | 3.60 Sportingbet X | 3.40 X | 3.40 Unibet 2 | 2.10 2 | 2.10 Unibet

Rapid Wien gárdája az első körben minimális vereséggel kezdett a svájci Thun otthonában. A mai mérkőzésre nem sikerült túl jól a főpróba, hazai pályán kaptak ki a gyengécske Wolfsberger csapatától 4-2-re. A csapat játéka nagyon hullámzó az utóbbi mérkőzéseken. A mai mérkőzés kulcsfontosságú lehet a továbbjutás szempontjából, 2 vereséggel minimálisra csökkenhetnek az esélyek. 3 hiányzóról lehet tudni: Branko Boskovic, Ddeni Alar és Michael Schimpelsberger személyében. Boskovic kezdő volt Svájcban, ő érzékeny veszteség lehet.

A Dinamo Kijev gárdájánál valami nincs rendben. Bajnokságban a csalódást keltő 5. helyen szerénykedik a csapat,11 forduló elteltével máris 11 pontos hátrányt szedett össze a gárda, a listavezető Harkivval szemben. Pedig a keret erős, Yarmolenko, Lens, Brown, Vukojevic, Mbokani neve ismerősen csenghet a futballt szeretők körében. Az első Europa Liga játéknapon a Genk gárdáját fogadták. Végig irányították a mérkőzést, számtalan lehetőség maradt kihasználatlanul. A Gent kontrára rendezkedett be, ez végül eredményre is vezetett. El tudták hozni a 3 pontot. Meg kell említeni honfitársunk Köteles Laci emberfeletti teljesítményét a kapuban, bravúrok sorát bemutatva. Ismertebb hiányzó egyetlen akad Bezus személyében,ő szerephez jutott a Genk ellen.

Összegzés:

Én a Kijev mellett teszem le a voksomat. Egy újabb botlás nem fér bele az Ukrán gárdának. Ezzel a kerettel nem lehet más cél mint a továbbjutás, ma meg is teszik az első lépést ennek érdekében.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Dinamo Kijev Győzelem | 2.10 Dinamo Kijev Győzelem | 2.10 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/10/03, 11:24

Related Articles

5 responses to SK Rapid Wien vs. FK Dinamo Kijev – 2013/10/03

  1. HAAAHAHAHAA!!! :DDD

    A 94. percben egyenlített a Rapid Wien!

    Nagyon drukkoltam érte.. >:-P

    :-))

  2. EHK tudós-professzor commented on Elit Sportfogadók Klubja:

    HAAAHAHAHAA!!! :DDD

    A 94. percben egyenlített a Rapid Wien!

    Nagyon drukkoltam érte.. >:-P

    :-))

Leave a Reply