by

PSG vs. Chelsea – 2016/02/16

2016. February 15. Monday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

Paris Saint-Germain VS

UEFA Bajnokok Ligája

2016/02/16 20:45 (CET),

Parc des Princes

Chelsea FC
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: a francia PSG otthonában, a Parc des Princes-ben fogadja az angol Chelseat.

A Paris Saint-Germain a Bajnokok Ligája A csoportjában végzett a 2. helyen a Real Madrid mögött. Utoljára múlt év november 3.-n kapott ki 1-0-ra a Real Madridtól, azóta 21 mérkőzését megnyerte és csak 2-szer ért el döntetlent. Az utóbbi mérkőzésén a francia bajnokságban a Lille-t fogadta és 0-0-s döntetlent ért el velük.

A Cheslea a Bajnokok Ligája G csoportjában végzett az első helyen a Dynamo Kijev előtt. A gyenge rajt után, úgy néz ki lassan kezd magára találni a csapat, múlt év december 14. óta nem kaptak ki, akkor a Leicester ellen maradtak alul 2-1-re annak otthonában. Azóta 6 mérkőzésüket megnyerték és 6-szor döntetlent értek el. Legutolsó mérkőzésükön az angol bajnokságban a Newcastlet fogadták és győzték le 5-1-re.

A szakértők szerint az utóbbi időben nyújtott formájuk és eredményeik alapján a PSG jóval esélyesebb a győzelemre mint a Cheslea. Azonban azt tudni kell, hogy Chelsea mindent bele fog adni, hogy nemzetközi szinten jó eredményeket érjen el.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.70 1 | 1.70 Sportingbet X | 3.75 X | 3.75 Winmasters 2 | 5.75 2 | 5.75 Unibet

Laurent Blanc, a PSG menedzsere győzelmet vár el csapatától és persze olyan eredményt amely nagyban hozzájárul majd a továbbjutáshoz. A PSG kezdőcsapatában biztosan ott lesz Cavani, Ibrahimovic, Di Maria, Motta és Luiz is.

A Chelsea vezetőedzője, Guus Hiddink csapatát győzelemre sarkalja a francia bajnokságot 24 pont előnnyel vezető sztárcsapat ellen. A pályára lépő játékosok között valószínűleg ott lesz Costa, Pedro, Willian, Matic és Cahill is.

Utoljára a Bajnokok Nemzetközi Kupájában találkoztak egymással a csapatok, amikor 1-1-es döntetlen után a Chelsea büntetőkkel tudott felülkerekedni. Azelőtt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében 2015-ben a rendes játékidőben az oda- és visszavágón is 1-1-es döntetlen született, majd hosszabbítás után a visszavágón 2-2-re alakult az eredmény, a továbbjutó pedig a PSG lett.

A két együttes eddig 8-szor találkozott egymással, a PSG egyszer tudott nyerni, 5 mérkőzés döntetlennel zárult, 2-szer pedig a Chelsea diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
PSG 10 9 1
Chelsea 10 5 5

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
PSG – hazai 5 4 1
Chelsea – vendég 5 3 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen nem fognak bírni egymással a csapatok. Tippem tehát X.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Döntetlen | 3.80 Döntetlen | 3.80 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/02/15, 8:52

Related Articles

Leave a Reply