focimania adatlap-képe

Szerző:

Optimisták maradtak az angolok

2014. június 16. hétfő; Hírek, Világbajnokság 2014

Roy Hodgson
Anglia jó teljesítményt nyújtott első világbajnoki meccsén, de így sem bírt az olaszokkal, akik fegyelmezett játékkal győztek 2-1-re.

 

Az angolok több látványos akciót is vezettek az olaszok ellen, gyors támadóik többször megbontották az ellenfél védelmét, de gólt csak Daniel Sturridge tudott elérni, míg a squadra azzurra kétszer is eredményes volt.

A vereség ellenére az angolok reménykedve várják a folytatást, Steven Gerrard szerint Uruguay ellen javítani fog csapata.

“Egy vereség mindig csalódást keltő, de a mutatott teljesítmény, a hozzáállás egyformán bizakodásra adnak okot. Egy ilyen meccs után nem lehetünk letörve, és bár az eredmény fájó, optimistán várjuk a folytatást” – jelentette ki Gerrard.

Hasonlóan vélekedett Wayne Rooney is, aki adott ugyan egy gólpasszt, de teljesítménye nem nyerte el az angol lapok tetszését. A Manchester United támadója szerint egy-két napon belül mindenki túl fogja tenni magát a vereségen, és Uruguay ellen, csütörtökön jó eredménnyel is párosul a jó játék.

Az angolok csütörtöki győzelmére 3.40 az odds, a döntetlenre 3.50, az uruguayiak sikerére 2.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Kapcsolódó cikkek

Minden vélemény számít!