by

Olympique Lyonnais vs. Juventus FC – 2014/04/03

2014. April 2. Wednesday in Elemzés, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Európa Liga

Olympique Lyonnais VS

UEFA Európa Liga

2014/04/03 21:05 (CET),

Stade Gerland

Juventus FC
Liga pozíció: 5 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, negyeddöntő, első mérkőzés: a francia Olympique Lyonnais otthonában fogadja az olasz öreg hölgyet, a Juventus FC-t.

A Lyon a nyolcaddöntőben a cseh Plzennel találkozott, az első mérkőzésen Franciaországban nyertek 4-1-re, a visszavágón a cseheknél kikaptak 2-1-re és 5-3-as összesítéssel jutottak tovább.

A Lyon a francia Ligue 1-ben 31 forduló után 48 ponttal az 5., 28 pont távolságra az első helyen álló PSG-től. A bajnokságban csak közepesen teljesítettek az utóbbi időben, az utóbbi 3 találkozón 2-szer kikaptak és csak egyszer tudtak nyerni.

Ha az Európa Ligás mérkőzést is figyelembe vesszük, akkor az utóbbi 4 találkozóból 3-on vesztesen hagyták el a pályát és csak egyszer győztek. Legutolsó meccsüket otthonukban játszották a Saint-Étiennel és 2-1-re kikaptak.

A Juventus nehéz ellenfelet kapott a nyolcaddöntőben, a Fiorentinaval kellett megküzdjön a továbbjutásért. Az első mérkőzésen a Juventus otthonában 1-1 arányú döntetlennel ért véget a mérkőzés, a visszavágón, bár nehezen, de nyerni tudott a Juventus 1-0-ra Firenzében.

Az olasz Serie A élcsapata a Juventus, 31 forduló után 81 ponttal áll a tabella első helyén, 11 ponttal megelőzve az AS Romat. Bár botlott az utolsó fordulóban a Napoli ellen, de mégis azt mondhatjuk, hogy teljesítménye eddig szuper volt, 31 forduló alatt csak 2-szer szenvedtek vereséget.

Az utóbbi 5 mérkőzéséből 4-et megnyert és csak egyet veszített el, legutolsó találkozóján tehát a Napoli vendége volt és 2-0 arányú vereséget szenvedett.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 5.25 1 | 5.25 Unibet X | 3.70 X | 3.70 Unibet 2 | 1.70 2 | 1.70 Unibet

Mindkét csapat kikapott az utolsó mérkőzésén, de ez nem azt jelenti, hogy nem számíthatunk jó mérkőzésre.

A szakemberek nagy része szerint a Juventus a legnagyobb esélyes az Európa Liga megnyerésére. Ezzel a ténnyel a Lyon játékosai is tisztában vannak, de ők majd az esélytelenek nyugalmával fognak játszani.

A Lyon a Saint-Étiennel Garde edző vezényletével a következő összeállításban játszott: Lopes, Bedimo, Gonalons, Kone, Tolisso, Ferri, Malbranque, Gourcuff, Mvuemba, Lacazette, Gomis, Briand, Njie, Danic (beleértve a cseréket).

Conte vezetőedző a Napoli ellen a következő játékosokat küldte pályára: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Pirlo, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Asamoah, Osvaldo, Llorente, Isla, Vucinic, Marchisio (a cseréket is beleértve).

Ilyen, vagy ehhez hasonló összeállításban fognak egymás ellen is játszani a csapatok.

A két együttes a közelmúltban, mégpedig 2010-ben találkozott egymással egy barátságos mérkőzésen, akkor a Juventus 2-1 arányú győzelmet aratott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Olympique Lyonnais

10

4

3

3

Juventus FC

10

8

1

1

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Olympique Lyonnais – hazai

5

2

1

2

Juventus FC – vendég

5

4

1

Összegzés:

A Juventus megnyeri ezt a mérkőzést. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Juventus FC győzelem | 1.73 Juventus FC győzelem | 1.73 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/04/02, 11:39

Related Articles

Leave a Reply