focimania adatlap-képe

Szerző:

Messit specialista veszi kezelésbe

2014. március 8. szombat; Hírek, Spanyol Primera Divízió

Leo Messi

Lionel Messi rendszeres rosszullétei miatt egy specialistához fordul, Tata Martino reméli, hogy sikerül kideríteni, mi okozza az argentin hányásait.

 

A románok elleni válogatott meccsen a Barcelona argentin csillaga immár nem először lett rosszul a pályán, korábban is többször előfordult vele, hogy a gyepen fordult fel a gyomra. A katalánok mestere szerint ez természetesen nem megszokott, így orvosoknak kell utánanézni az okoknak.

“Ez valami nem normális dolog, de szerencsére eddig komolyabb gondot sem okozott. Viszont a gyakoriság miatt nem lehet elmenni mellette.

Természetesen rendszeresen látja őt mindenféle orvos, ám ezúttal egy specialistára lehet szükség, hogy kiderüljön a rosszullét háttere” – jelentette ki Martino, aki azt is hangsúlyozta, hogy a 26 éves játékost eddig semmiben sem akadályozták a furcsa bántalmak. Ennek megfelelően a románok elleni rosszullét ellenére Messi kezdőcsapat tagja lesz a Real Valladolid elleni hétvégi bajnokin.

A Barcelona mestere kitért Carles Puyol távozására is, a csapatkapitány 15 év után a nyáron elhagyja a gránátvörös-kék alakulatot.

“Azt hiszem, hogy ő egy pótolhatatlan futballista. Én csak hét-nyolc hónapja dolgozom vele, de ez már elég volt ahhoz, hogy ezt biztosan állítsam” – mondta a vezetőedző Puyol távozásával kapcsolatban.

A 18. helyen álló Real Valladolid szombati győzelmének az oddsa 12.00, a döntetlenre 7.00, a második helyezett Barcelona sikerére 1.20 a szorzó.
A két csapat elmúlt tíz meccséből kilencet a katalánok nyertek, a Valladolid legutóbb 2002-ben győzött a Barcelona ellen.

A gárdák őszi bajnoki összecsapása 4-1-es barcelonai sikert hozott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Kapcsolódó cikkek

Minden vélemény számít!