focimania adatlap-képe

Szerző:

Lassan visszatérnek a Liverpool sérültjei

2014. január 4. szombat; Angol Premier Liga, Hírek

 

Az elmúlt néhány hétben igen megszaporodott az angol Liverpool sérültjeinek száma, de Colin Pascoe, Brendan Rodgers menedzser segítője szerint ez nem volt befolyással a csapat játékára.

Steven Gerrard

Ugyan a Manchester City és a Chelsea vendégeként is kikapott 2-1-re a Liverpool, de egyik meccsen sem játszott alárendelt szerepet, pedig sem Steven Gerrardra, sem pedig Daniel Sturridge-re nem számíthatott a szakmai stáb.

A csapatkapitány a Hull City elleni, hazai pályán 2-0-ra megnyert bajnokin már bő félórát tudott játszani, de még közel sincs tökéletes állapotban. Pascoe elmondta, hogy Sturridge tíz napon, míg Joe Allen két héten belül térhet vissza a pályára.

“Daniel még nem edzhetett velünk, továbbra is a rehabilitációját végzi” – mondta a szakember az angol válogatott csatárról, aki 12 bajnokin kilenc gólt szerzett eddig a szezonban. “Egyre jobb állapotban van, viszont minden nap figyelmesek kell lennünk vele, remélhetőleg nem kell már sokat várni a visszatérésére. Úgy gondoljuk, hogy még egy hétre vagy tíz napra van szüksége. Joe is kidőlt ismét, vele legkésőbb két hét múlva számolhatunk újra.”

Jon Flanagan idén már hét mérkőzést játszott a “vörösök” első csapatában a Premier League-ben, hat alkalommal pedig igen figyelemreméltó volt a teljesítménye, viszont szerencsétlenségére az elmúlt három fordulóban még a cserék közé sem volt nevezhető, kisebb sérülést szedett össze. Pascoe szerint a 21 éves védő is lassan ismét edzésbe állhat.

Gerrard visszatérése jó hír a Mersey-partiak számára, a középpályás eddig három gólt szerzett, de kiosztott hét asszisztot is. Az Oldham Athletic elleni FA-kupa-meccsen nem biztos, hogy játszani fog vasárnap, de Rodgers valószínűleg több alapemberére is számítani fog.

A Liverpool sikerét 1.12 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 11.00, a vendég Oldham Athletic győzelmére pedig 21.00 az odds.

Forrás: Unibet

Kapcsolódó cikkek

Minden vélemény számít!