by

Juventus FC vs. SL Benfica – 2014/05/01

2014. April 29. Tuesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Európa Liga

Juventus FC VS

UEFA Európa Liga

2014/05/01 21:05 (CET),

Juventus Arena

Benfica Lisbon
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, elődöntő, visszavágó: az olasz bajnokjelölt Juventus otthonában fogadja a már portugál bajnokot az SL Benficat.

Az első mérkőzésen Liszabonban a Fény stadionjában a Benfica 2-1-re legyőzte a Juventust Garay (2′) és Lima (84′) góljaival, az olaszoktól Carlos Tévez (73′) volt eredményes.

A Sasok elleni meccs után az Öreg hölgy a Sassuolo vendége volt a Serie A 35. fordulójában és 3-1 arányú győzelmet aratott. A Juve jelenleg 8 ponttal vezeti az olasz bajnokságot és gyakorlatilag a három hátralévő fordulóban még 2 pontot kell szerezzen, hogy biztosan elhódítsa a Scudettot.

Az egymás elleni találkozó után a Benfica a portugál Ligakupában az FC Portoval találkozott és 0-0-ás mérkőzés után büntetőkkel jutott a portugál Ligakupa döntőjébe. A Benfica már biztosan Portugália bajnoka mivel 7 ponttal vezeti a Liga Zon Sagrest és még csak 2 forduló van hátra.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.59 1 | 1.59 Winmasters X | 3.90 X | 3.90 Unibet 2 | 6.00 2 | 6.00 Unibet

A Serie A szupercsapata találkozik tehát a portugál bajnokság minden idők eddigi legsikeresebb csapatával, mindkét együttes folyamatosan jól teljesített, nagyon jó mérkőzésre lehet számítani.

Paul Pogba azt nyilatkozta, hogy mindkét gólt különböző hibákból kapták, de összességében jó játékot mutattak. Ugyanakkor felhívja játékostársai figyelmét arra, hogy fokozottan vigyázzanak a Sasok ellentámadásaira.

A másik oldalon Jorge Jesus, a Benfica vezetőedzője bevallotta, hogy sokkal jobban örült volna ha a mérkőzés 1-0-ra végződik.

A Juventus a Benfica ellen 12 emberrel lép pályára, Antonio Conte elvárja a szurkolóktól, hogy pokoli hangulatot teremtsenek a Juventus Arenaban, ugyanúgy ahogy a Benfica stadionjában pokoli volt a hangulat.

Bármilyen sokat is jelent a Tévez gólja, mégis a Benfica van előnyben, mert megnyerte az első mérkőzést, ahhoz, hogy tovább tudjon jutni a Juve, le kell győzze a Sasokat.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Juventus FC 10 8 2
SL Benfica 10 9 1
Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Juventus FC – hazai 5 4 1
SL Benfica – vendég 5 4 1

Összegzés:

A hazai pálya előnye és a Juventus játéktudása felül fog kerekedni ezen a mérkőzésen. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Juventus FC győzelem | 1.62 Juventus FC győzelem | 1.62 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/04/29, 13:18

Related Articles

Leave a Reply