by

Horvátország vs. Spanyolország – 2012/06/18

2012. June 17. Sunday in Elemzés, Európa Bajnokság 2012, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Horvátország

Horvátország

VS

Európa Bajnokság 2012

2012/06/18 20:45 (CET),

PGE Aréna,Gdansk

Spanyolország

Spanyolország

Teljesítmény:

A holnapi horvát-spanyol küzdelem a továbbjutásért folyik. Nagy helyzet ez a csapatok számára, és igen, “vérremenő”, technikás játékra számítok. Bízom abban, hogy nem a szerencséjé, hanem a tudásé lesz a főszerep.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 8.25 1 | 8.25 Unibet X | 2.88 X | 2.88 Unibet 2 | 1.80 2 | 1.80 Unibet

Ami igaz, az igaz, a horvátoknak sikerült felülmúlniuk a tőlük elvártat az előző két kör alkalmával. Az, hogy az írek ellen győzni tudnak az nem volt vitás, de az, hogy ennyire helytállnak majd az olaszokkal szemben, igencsak meglepetés volt, vagy inkább csalódás az olaszokban. Ki-ki döntse el maga…

Az olaszokkal játszott mérkőzésen a tulajdonképpeni mentést Mario Mandzukicnak köszönhették a horvátok. A meccs hosszú perceken keresztűl gólmentes volt, mígnem Andrea Pirlo találatával az olaszok vezető helyzetbe nem kerültek. Valósággal uralták az első féidőt, ennek ellenére újabb találat hiányában kezdték a második félidőt. Elképzelhető, hogy ekkorra már-már maguknal könyvelték el a győzelmet, ugyanis ellaposodott játékuk, és aztán a 72. percben egyenlítettek is a horvátok, amivel el is dőlt a végeredmény. Kérdéses, hogy a spanyolokkal szemben lesz-e majd lehetőségük bármire is a horvátoknak…

A spanyolok horvát ellenfelükhöz hasonlóan, döntetlent játszottak az olaszokkal az első körben való találkozásuk alkalmával. A szomorú az, hogy a spanyolokban igenis benne volt a potencia, csakhát a sok kihagyott helyzet nem kedvezett a végeredménynek. Nem ártott volna valami praktikus húzás Vicente del Bosque edző részéről, amivel győzelemre viszi csapatát. Na de azóta győzelmi pontokkal is sikerült gyarapodniuk, lealázva az íreket a 4:0-ás végeredménnyel. Amennyiben a holnapi mérkőzésen hozni tudják az írekkel szembeni formájukat, még ha csak nem is 100%/-ban, akkor bizonyára kiejtik a horvátokat.


Összegzés:

A spanyol múltat, eredményességet tekintve nem nagy kérdés, hogy kit látok esélyesebbnek a győzelemre, viszont ha az olaszokkal szembeni arcukat hozzák, akkor akár meglepetéseket, a szó negatív értelmében, okozhatnak még a La Furiá játékosai.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Spanyolország Győzelem | 1.80 Spanyolország Győzelem | 1.80 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/06/17, 15:13

Related Articles

Leave a Reply