by

FC Barcelona vs. Real Madrid – 2014/04/16

2014. April 15. Tuesday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, Spanyol Kupa

FC Barcelona VS

Spanyol Király-Kupa

2014/04/16 21:30 (CET),

Estadio Mestalla Valencia

Real Madrid CF
Liga pozíció: 3 Liga pozíció: 2
5 mérkőzés: Teljesítmény: 5 mérkőzés:

Szerdán este a Király-kupa döntőjében újra El Clásico, az FC Barcelona találkozik a Real Madriddal a valenciai Estadio Mestallaban.

Alig telt el három hét az utolsó El Clásico óta és újra találkozik a két nagyágyú, ezúttal a spanyol Király-kupa döntőjében.

Azóta sok dolog történt mindkét csapattal, a Barcelona alulmaradt az Atlético Madriddal szemben és kiesett a Bajnokok Ligájából, míg a Real Madrid, bár nehezen de túljutott a Borussia Dortmundon és bekerült a BL négy legjobb csapata közé.

Az utolsó El Clásico óta jól teljesítő Barcelonat ez a kisklás eléggé megviselte, utána vereséget szenvedett a Granadatól annak otthonában. Így a bajnokságban jelenleg csak 3. és egy ponttal van lemaradva a Real Madridtól, néggyel pedig az Atléticotól.

A Real Madrid hozta a kötelezőt az Almería ellen, így versenyben maradt az Atléticoval és feljött a 2. helyre.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.50 1 | 2.50 Unibet X | 3.60 X | 3.60 Winmasters 2 | 2.75 2 | 2.75 Unibet

2000 óta 42 El Clásicora került sor, ebből 16-szor az FC Barclona került ki győztesen, 14-szer döntetlen született, 12-szer pedig a Real Madrid diadalmaskodott.

Az utóbbi 2 találkozójukat a Barcelona nyerte meg, azelőtt kettőt a Real Madrid és azelőtt két mérkőzés döntetlennel zárult.

Az FC Barcelona 26-szor hódította el a Király-kupát, míg a Real Madrid 18-szor.

Ahhoz, hogy a Barcelona játékosainak lelki egyensúlya helyre álljon, győzniük kell ezen a találkozón.

A Barcelona csapatkapitánya, Carles Puyol az összetartásról és a csapategységről beszél amiket nagyon fontosnak tart, hogy átvészeljék ezt a nehéz időszakot, ugyanakkor a 36 éves hátvéd biztosítja a szurkolókat arról, hogy mindent meg fognak tenni az El Clásicon a jó eredmény eléréséért.

Carlo Ancelotti fontosnak tartja a győzelmet ezen a mérkőzésen, mert szerinte sokat segítene a továbbiakban és nagy önbizalmat adna a játékosainak a bajnokságban is és a Bajnokok Ligájában is.

Az El Clásico egy olyan rangadó amelyen mindkét csapat játékosai mindig megtettek mindent a győzelemért, még akkor is amikor más mérkőzéseken előtte nem mutattak túl jó formát.

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezt az El Clásicot is az FC Barcelona nyeri és ez lesz számukra a 27. Király-kupa győzelem. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
FC Barcelona győzelem | 2.50 FC Barcelona győzelem | 2.50 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/04/15, 14:28

Related Articles

Leave a Reply