by

FC Barcelona vs. Bayern München – 2015/05/06

2015. May 4. Monday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

FC Barcelona VS

UEFA Bajnokok Ligája

2015/05/06 20:45 (CET),

Camp Nou

Bayern München
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, elődöntő, első mérkőzés: a spanyol FC Barcelona otthonában, a Camp Nou-ban fogadja a német Bayern Münchent.

A Barcelona a Bajnokok Ligája F csoportját nyerte meg a PSG előtt, majd a nyolcaddöntőben a Manchester Cityt, aztán a negyeddöntőben a Paris Saint-Germaint ütötte el a továbbjutástól.

A Barca a Primera Divízióban első helyen áll 35 forduló után 87 ponttal, 2 ponttal megelőzve a Real Madridot. Az utolsó mérkőzésén a Cordoba vendége volt és 8-0-ra győzött.

A Bayern München a Bajnokok Ligája E csoportját nyerte meg a Manchester City előtt, a nyolcaddöntőben a Shakhtar Donetsket búcsúztatta, a negyeddöntőben pedig az FC Portót.

A Bayern München 31 forduló után 76 ponttal vezeti a Bundesligát, 14 ponttal megelőzve a második helyen álló Wolfsburgot. A legutolsó meccsén a Leverkusen vendége volt és 2-0-ra kikapott.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.68 1 | 1.68 Unibet X | 3.90 X | 3.90 Unibet 2 | 5.25 2 | 5.25 Unibet

A mérkőzés egyértelmű esélyese a Barcelona, de ismerve a Bayern Münchent bármikor lehet számítani meglepetésre.

Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője győzni és továbbjutni küldi a pályára tanítványait, az összeállításból biztosan nem fog hiányozni Lionel Messi, Neymar, Luis Suárez, Andrés Iniesta, Ivan Rakitic, Daniel Alves, Jordi Alba, Gerard Piqué, stb.

Josep Guardiola, a Bayern kapitánya szintén arra készítette fel a játékosait, hogy kiharcolják a továbbjutást. Ő is megpróbálja a lehető legjobb csapatot összeállítani és valószínű, hogy játszani fog Robert Lewandowski, Thomas Müller, Mario Götze, Thiago Alcántara, Xabi Alonso, Jérôme Boateng, Rafinha, stb.

A német bajnokcsapatnál sok a sérült, nem állnak Guardiola rendelkezésére olyan nagy nevek mint Franck Ribéry és Arjen Robben.

Az utolsó 3 egymás elleni mérkőzést a Bayern München nyerte meg

Az utóbbi 8 egymás elleni találkozón a Barcelona 2-szer tudott nyerni, egyszer döntetlen született, 5-ször pedig a Bayern München diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Barcelona 10 9 1
Bayern München 10 5 2 3

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Barcelona – hazai 5 5
Bayern München – vendég 5 2 1 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a Bayern München jelenleg nincsen olyan formában, hogy gondot okozzon a Barcelonának és ráadásul sérültek az alapemberei. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
FC Barcelona győzelem | 1.73 FC Barcelona győzelem | 1.73 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2015/05/04, 20:17

Related Articles

Leave a Reply