by

Everton FC vs. Arsenal FC – 2012/03/21

2012. March 21. Wednesday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Everton FC

VS

Angol Premier Liga

2012/03/21 21:00 (GMT +1),

Goodison Park Stadion

Arsenal FC
 Liga pozíció: 10  Liga pozíció: 4
Hazaiként:  Teljesítmény: Vendégként:

Magasak a szórzói az Arsenalnak ezen a héten, és egy kicsit nem is értjük, hogy miért. Csapdának tűnhet, mint a Manchester United magas szórzói az előző hét végén a Wolves ellen  – de láthattuk, hogy mi is történt azon a mérkőzésen: 5-0 a United javára.

Az Everton nagyon szívós és a hazai pálya előnyeit is élvezheti, de vajon képesek lesznek-e ellenállni az Ágyusoknak, akik rendre átugorják az eléjük görgetett akadályokat?

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.25 1 | 3.25 Winmasters X | 3.40 X | 3.40 Unibet 2 | 2.38 2 | 2.38 Sportingbet

Az Everton 7 mérkőzése volt veretlen a Premier Ligában, amikor az Anfield Road-ra látogattak, és egy 3-0-ás K.O. vereséget szenvedtek a nagy rivális klub, a Liverpool, ellen. Azóta sem pihenhettek, hisz a Sunderland csapatát látták vendégül a FA Kupa keretén belül. Nagyon szoros volt a játék, amely 1-1-el végződött. Ha tovább akarnak jutni, idegenben is teljesíteniük kell, ami a játékosoknak sem hiányzik. Amíg az Everton erőlködött az utóbbi napokban, addig az Arsenal rá tudott pihenni a párharcra. Valójában, az Ágyusoknak 9 napjuk volt felkészülni a találkozóra, miután 12.-én sikerült legyőzniük a Newcastle United-ot.

Moyes edző megérdemli mindenki elismerését azért, amit tett a csapattal az elmúlt évtizedben. Ennek ellenére futballistái nem rúgnak elég gólt a hazi közönség előtt, mindössze 15 sikerült az előző 14 mérkőzésen, amelyből 6-on 1-0 volt a végeredmény.

Említésre méltó Everton győzelmek már idén is születtek, ilyen volt a Manchester City és a Chelsea elleni is. De az Emirates Stadionban, az Arsenal otthonában, 1-0-s vereséget szenvedtek.

Az Arsenal néhány késői szögletet tudott értékesíteni, így az 5 előző Premier Ligás mérkőzését győzelemmel zárta. Érdekes még az is, hogy ebből 4-t hátrányból tudott megnyerni. E remek sorozathoz, még hozzájön az AC Milan elleni 3-0-ra megnyert találkozó, melyet az UEFA Bajnokok Ligája keretén belül az Emirates-ben játszodtak.

A legutóbbi idegenbeli szereplésük a Liverpool FC-nél volt, amit szintén egy utolsó pillanatokban szerzett góllal nyertek meg 2-1-re.

Robin Van Persie gólszerzését is magas szórzókkal “árulják”, 2.10 2.10 Unibet – általában érdemes tenni rá. Ebben a szezonban 26 találatot jegyeznek a neve után a ligában. Én is megtenném a fogadást rá, hogyha nem lennének az Arsenalnak ilyen jó szórzói.

Összegzés:

Kiváló értéket képvisel ez a találkozó, ehhez kétség sem fér.

Könnyen megtörténhet, hogy döntetlennel zárul ez a mérkőzés, de amikor 2.50-hez közelít az Arsenal szórzója, akkor azt javaslom, hogy nem szabad kihagyni az alkalmat. Bíznunk kell annyira a csapatban, hogy győzelemmel térnek haza, annál is inkább, mert az Evertonnak mindössze egy alkalommal sikerült nyerni az Ágyusok ellen hazai környezetben az utóbbi 6 meccsből és ráadásul ők a 3. legkevesebb gólt szerző csapat a bajnokságban.

Az Arsenal 18-szor talált be az utolsó 5 találkozójuk során az ellenfeleik hálójába, és ki tudja… talán ezúttal az első gól is az ővék lesz.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Arsenal FC Győzelem | 2.40 Arsenal FC Győzelem | 2.40 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/03/21, 01:14

Related Articles

2 responses to Everton FC vs. Arsenal FC – 2012/03/21

Leave a Reply