by

Cseh Köztársaság vs. Portugália – 2012/06/21

2012. June 18. Monday in Elemzés, Európa Bajnokság 2012, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Cseh Köztársaság

Cseh Köztársaság

VS

Európa Bajnokság 2012

2012/06/21 20:45 (CET),

Nemzeti Stadion, Varsó

Portugália

Portugália

Teljesítmény:

Csehország – Portugália a négy közé kerülésért vívja ezt a párharcot. Az előzetes latolgatások szerint mindenki portugál továbbjutást remél, ezzel így vagyok jómagam is. Viszont a továbbjutás akár, hosszabbításban is eldőlhet, mert a csehek megérezték a győzelem ízét.

Ezért inkább a gólokra fogadok, így a három lehetséges végeredmény kettőre csökken. A kérdés már csak az, hogy 2.5 alatt vagy felett lesz a gólok száma?

Kevesebb/több (under/over) fogadás
Kevesebb mint 2.5 gól | 1.78 Kevesebb mint 2.5 gól | 1.78 Winmasters Több mint 2.5 gól | 2.10 Több mint 2.5 gól | 2.10 Sportingbet

A csehek egy piszok jó napot kifogó orosz váltogatottól kaptak ki 4:1-re, teljesen megérdemelten, de saját kis góljukat sikerült megrúgni. A görögök elleni vérre menő csatát 2:1-re hozták. Majd a slussz-poént a végére hagyták Lengyelország 1:0-ás legyőzésével. A csoportból továbbjutott a két esélytelennek tartott csapat, Görögország és Csehország. Nekem se tetszettek a csehek, de el kell ismerni, meccsről meccsre egyre jobban és eredményesebben játszodtak. És nem mellesleg csak ők tudták megverni az eddig abszolúte meglepetés csapatnak avanzsált Görögországot. Nem beszélve arról, hogy aki kiüti a házigazdát, az minden elismerést megérdemel.

Portugália is vereséggel kezdett, 1:0-ra kaptak ki a hibátlan németektől. A dánokat hatalmas csatába verték 3:2-re és a 87-ik percben szerzett győztes Varela gól volt a továbbjutásuk záloga. A hollandok ellen már jó esélyekkel szálltak harcba a továbbjutásért és ez egy percig sem forgott veszélyben. Az eredmény ezen a meccsen 2:1-es portugál győzelem és amit itt még fontos megemlíteni, az az, hogy Ronaldo megtalálta gollövő cipőjét. A zselés hajú zseni két gólt is szerzett és remekül játszott. Ezt nagyon fontosnak érzem, mert sokszor szemére vetik, hogy képtelen jól teljesíteni a válogatott mérkőzéseken. Ez a megállapítás eddig teljesen jogos volt, de most rácáfolt minden kétkedőre. Ami nagy hatással lehet a további játékára és tudjuk milyen veszélyt jelent egy formában lévő Ronaldo.

Összegzés:

Összességében azért választottam a portugál győzelem helyett a gól fogadást, mert jobb rá az odds és legalább annyi esélyt látok rá, hogy bejöjjön. Arra tippelek, hogy 2,5 gólnál több születik a mérkőzésen. A csehek minimum jók egy gólra, a portugáloktól ennél jóval több gólt várok. 2-3 gólra mindenképp jó a válogatott egy jó formában lévő felszabadult Ronaldo irányításával. Legutóbb a két csapat a 2008-as EB-én futott össze és akkor is gólgazdag találkozó kerekedett belőle, amit Portugália nyert meg 3:1-re.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Több mint 2.5 gól | 2.15 Több mint 2.5 gól | 2.15 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/06/18, 14:18

Related Articles

3 responses to Cseh Köztársaság vs. Portugália – 2012/06/21

  1. Ronaldo “A zselés hajú zseni”, micsoda meglátás. :)

    Tényleg jó a haja. Észrevettem azt is, hogy egyik félidőben le van nyalva, másik félidőben fel van borzolva mindig!

  2. A második félidőben úgy hordja mint Puskás anno a Madridban.

  3. Hát meglepően kevés gól van ezen az EB-n.

Leave a Reply