by

Coritiba FC vs. Atlético PR – 2013/07/14

2013. July 10. Wednesday in Brazil Serie A, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Coritiba FC VS

Brazil Serie A

2013/07/14 21:00 (CET),

Estadio Couto Pereira

Atlético PR
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 19
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Vasárnap a Brazíl Série A 7.-ik körének egyik küzdőpárosa Coritiba – Atlético PR. A pozíciók tekintetében igen nagy a különbség kettejük között, bár ez a tény nincs meghatározott  befolyással a végeredményre. Vajon a szóban forgó mérkőzés megerősíti Coritiba pozícióját, vagy inkább az Atlético lesz az, aki feljebb tornázza magát a listán?!?

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.75 1 | 1.75 Unibet X | 3.40 X | 3.40 Winmasters 2 | 4.50 2 | 4.50 Sportingbet

Az előző köröket szemügyre véve azt látjuk, hogy Coritiba hazai terepen igencsak erős, hiszen eddig még senki által nem engedte legyőzni magát. Ricardo Drubscky csapata lenne aki megtöri ezt a szériát??? Pár nap és választ kapunk ezekre a kérdésekre.

Marquinhos Santos csapata az előző kört Flamengonál vendégeskedte, Brazília egyik legsikeresebb, és legnépszerübb együttesénél. Mindennek fényében az igazség az, hogy az utóbbi győzelmét láttük valószerübbnek, de Coritiba nem hagyta magát, és még ha nem is győztesként, de döntetlennel pontot mentve szállt le Flamengo pályájáról. A házigazdaként szereplők az első félidőben megszerezték a vezetést M. Moreno 8′-ben szerzett góljával, amelyet a második félidő második percéig nem is követett újabb, amikoris V. Caceres újra megzörgette  Coritiba hálóját. Sokáig azonban nem élvezhették a gólelőny adta nyugalmat a hazaiak, mivel az 52′.-ik percben L.F.G. Chico gólt lőtt, és félő volt az egyenlítés lehetősége, amire nem is kellett sokat várni, mindössze nyolc percet és Alex találatával már meg is született a 2:2-es döntetlen. A hazai közönség hiába is várta az újabb golt Flamengotól, a döntetlen az maradt.

Coritiba valósággal nyomul, érződik a győzni akarás, és bizonyára a vasárnapi mérkőzést is lehetőségként élik meg pozíciójuk erősítésére, jobbítására.

Az Atléticonak szemlátomást nem megy túl fényesen a vendégségben szereplés, de maga az otthoni terep sem adott mindezidáig túl nagy löketet számukra, mindössze annyit, hogy ne hagyják legyűrni magukat, és döntetlennel becsületet menteni. Jelen pillanatban 19.-ik pozíción van a csapat, ami lássuk be nem túl fényes, időszerű lenne megnyerni még egy-két mérkőzést a fennebbjutásért. Egy ízben jártak eddig sikerrel, Ponte Pretanál vendégeskedve, akik szintén a lista végén kullognak még. Na de a lényeg az, hogy sikerült a csapatnak egyszer már idegenben nyernie, a kérdés az, hogy ezt megtudja-e ismételni egy olyan csapatnál játszva, mint a Coritiba.

Összegzés:

A két csapat előző évekbeli interakcióját nézve azt látjuk, hogy az Atlético a Brazíl Série A-ban Coritibanál játszva legutóbb 2005-ben tudott nyerni. A közös játékból a Coritiba az, aki gyakrabban jött ki győztesként, viszont a döntetlen végkimenetel sem áll távol a csapatoktól. Ha a vasárnapi ütközet végkimenetelére gondolunk, fontos szemelött tartani az előző körökbeli szerepléseket, hiszen azok jelzik a csapatok aktuális erőnlétét, amihez, ha a hazai pálya adta előnyöket is hozzáadjuk, akkor nyomós okunk lesz azt feltételezni, hogy a Coritiba lesz az, aki a győzelem édes ízével száll majd le a pályáról.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Coritiba FC Győzelem | 1.85 Coritiba FC Győzelem | 1.85 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/07/10, 15:03

Related Articles

Leave a Reply