by

Chelsea FC vs. FC Barcelona – 2012/04/18

2012. April 17. Tuesday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Bajnokok Ligája

Chelsea FC

VS

UEFA Bajnokok Ligája

2012/04/18 20:45 (CET),

Stamford Bridge Stadion

FC Barcelona

Bizonyára már nagyon sokan izgalomban égnek a holnapi Chelsea – Barcelona BL elődöntőt várva. Ami biztos, hogy unatkozni nem fogunk, De hogy melyiküktől várhatjuk a sikert?? Mindkét csapat győzelme mellett számos érvet felsorakoztathatunk, de a végeredményre holnapig várnunk kell…

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 5.00 1 | 5.00 Sportingbet X | 4.10 X | 4.10 Winmasters 2 | 1.70 2 | 1.70 Unibet

Roberto di Matteo csapata a negyeddöntőben elért sikerének köszönhetően élvezheti majd a holnapi elödöntőt a katalánokkal ellenfélként. Az angolok a negyeddöntőt Benficaval játszották, és hát sikerült meglepniük bennünket. A meglepetés, vagyis leginkább az volt váratlan , hogy sikerült hazai terepen legyőzniük a portugálokat, akik köztudottan nagyon önérvényesítőek hazai pályán – Benfica vs. Chelsea 0:1. Az viszont nem ért váratlanul amikor otthon játszva a Stamford Bridgen, szintén övék lett a győzelem – Chelsea vs. Benfica 2:1. A Chelsea a portugáloknál jásztva Salomon Kalounak (75′) köszönhette a győzelmet, amikor már-már úgy tűnt, hogy nem fog gól születni egyik csapat részéről sem. A Stamford Bridgen aratott győzelemért viszont Frank Lampardnak (21′) és Raul Meirelesnek (90′) lehetett hálás csapata. Nincs tudomásunk sérült játékosokról a Chelseanél, így teljes “fegyverzettel” indulhat a holnapi csatába.

A katalánok az elődöntőbe való jutásért a Milannal küzdöttek meg, és hát valós küzködés volt ha arra gondolunk, hogy az első találkozásnál nem sikerült győzelemre jutniuk a nagyoknak – AC Milan vs. Barcelona 0:0. Azonban hiányérzetünket kiküszöbölték a következő ütközet során szerzett csodás végeredménnyel – Barcelona vs. Milan 3:1. A győzelmet Lionel Messinek (11′ és 41′) valamint Andrés Iniestanak (53′) köszönhette a Barca. Messi biztos találataira a holnapi mérkőzés alkalmával is számítunk!

Nagy jelentőségű mindkét csapat számára a holnapi meccs, és várhatóan minden fortélyukat bevetik majd a győzelem érdekében. Mindig nagy érdeklődést kelt amikor egy angol és egy spanyol csapat méri össze erejét, hiszen két nagy múltú hatalomról van szó, és jelentősen különböző játékstílusról. Akárhogyis, mi nagy érdeklődéssel állunk a holnapi események elébe…

Összegzés:

Okozott már nem túl kellemes meglepetést a Barcelona a mérkőzések végkimenetelének tekintetében. A statisztikát elnézve a döntetlen eredmény is gyakori jelenség a kettőjük találkozásánál… Mi mégis rendíthetetlenül reméljük a Barcelona győzelmet, és szomjazzuk is azt!

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Barcelona Győzelem | 1.70 Barcelona Győzelem | 1.70 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/04/17, 12:03

Related Articles

Leave a Reply