by

Chelsea FC vs. Atlético Madrid – 2014/04/30

2014. April 29. Tuesday in Elemzés, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Bajnokok Ligája

Chelsea FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/04/30 20:45 (CET),

Stamford Bridge

Atletico Madrid
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, elődöntő, visszavágó: az angol Chelsea FC a Stamford Bridge-ben fogadja a spanyol Atlético Madridot.

Az első mérkőzésen Madridban a találkozó 0-0-ás döntetlennel ért véget.

Az Alético elleni találkozó után a Chelsea egy mérkőzést bonyolított le az angol bajnokságban, mégpedig a Liverpool vendége volt és 2-0-ra nyerni tudott, így még mindig esélyes maradt az angol bajnoki cím elhódítására. Jelenleg 78 ponttal 2. az angol Premier Ligában, 2 ponttal a Liverpool mögött és 1 ponttal a Manchester City előtt, de a Citynek eggyel kevesebb lejátszott mérkőzése van.

A Nyugdíjasok elleni meccs után, az Indios ugyancsak egy mérkőzést játszott, mégpedig a Valencia ellen annak otthonában és 1-0-ra győzött. Az Atlético jelenleg a Primera Divízió legjobban teljesítő csapata és vezeti is a spanyol bajnokságot, 4 ponttal előzi meg a Barcelonat és 6-tal a Real Madridot, de a Királyi Gárdának van egy elmaradt mérkőzése.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.25 1 | 2.25 Unibet X | 3.25 X | 3.25 Unibet 2 | 3.45 2 | 3.45 Winmasters

Mindkét csapatnak jól sikerült tehát a felkészülése erre a találkozóra, hisz mindketten nyerni tudtak.

José Mourinho szerint csapatának már nincs esélye az angol bajnoki cím elhódítására, az már a Liverpool és a Manchester City között fog eldőlni, ezért nagyon fontos a Chelsea számára kiharcolni a Bajnokok Ligája döntőjébe jutást.

A másik oldalon az Atlético tisztában van azzal, hogy a 0-0 után a Nyugdíjasok előnyös helyzetbe kerültek, de az indiánok tudják, azt is, hogy ha ők lőnek gólt akkor a Chelseanek ahhoz, hogy továbbjusson kettővel kell válaszolnia.

2012. augusztus 31.-én az UEFA-Szuperkupa döntőjében a Chelsea volt a pályaválasztó, akkor az Atlético 4-1-re nyert, de akkor a mérkőzést Monacoban játszották és nem a Stamford Bridge-en.

A Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben 2009. október 21.-én a Chelsea otthonában 4-0-ra győzte le az Atlético Madridot, de azt azért vegyük figyelembe, hogy az az Atlético nem a mai Atlético volt.

A két csapat 4 mérkőzést játszott egymás ellen, amiből egyet az Atlético nyert meg, ugyancsak egyet a Chelsea, két mérkőzés pedig döntetlennel végződött.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Chelsea FC 10 6 1 3
Atlético Madrid 10 8 2
Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Chelsea FC – hazai 5 4 1
Atlético Madrid – vendég 5 4 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a Chelsea otthonában legyőzi az Atlético Madridot. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Chelsea FC győzelem | 2.30 Chelsea FC győzelem | 2.30 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/04/29, 7:43

Related Articles

Leave a Reply