by

Borussia Dortmund vs. Bayern München – 2013/11/23

2013. November 19. Tuesday in Elemzés, Német Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Borussia Dortmund VS

Német Bundesliga

2013/11/23 18:30 (CET),

Westfalenstadion

Bayern München
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A Borussia Dortmund az egyik legsikeresebb német csapat és az első német csapat amely nemzetközi trófeát nyert (1966 KEK).

A Bayern München Németország legeredményesebb futballcsapata. A bajorok zsinórban 37 Bundesliga mérkőzésen őrizték meg veretlenségüket, ami német rekord. Vajon továbbra is veretlenek maradnak?

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.00 1 | 3.00 Sportingbet X | 3.60 X | 3.60 Winmasters 2 | 2.30 2 | 2.30 Unibet

A Dortmund egyik legjobbja volt már az előző idényben Marco Reus, aki most is hozza formáját.

Franck Ribery nemrég azt nyilatkozta, hogy: „Soha nem éreztem magam még ennyire erősnek. Magas szinten futballozom. Úgy gondolom, ez az én évem.”

A Dortmund 4 ponttal lemaradt a Bayerntől, miután vereséget szenvedtek a Wolfsburg otthonában, de bíznak abban, hogy az egymás elleni mérkőzésen lefaragnak a hátrányukból.

A két német óriás-csapat hosszú ideje nagy rivalizálásban áll egymással, főleg az utóbbi időben, hiszen a Borussia kétszer is elhódította a bajnoki címet egymás után, de a bajorok 2-1 -es győzelmet arattak a Dortmundon a BL döntőjében.

Az utóbbi 16 egymás közötti mérkőzésen a Dortmund 7 győzelmet aratott, míg a Bajernnek ez csak 6-szor sikerült, 3 mérkőzés pedig döntetlenre végződött.

A Bundesliga góllövőlistáját jelenleg Robert Lewandowski (Borussia Dortmund) vezeti 9 góllal, a második pedig Mario Mandzukic (Bayern München) 8-cal.

Kinek sikerül több gólt szerezni ezen a mérkőzésen? Marco Reus-nak, Robert Lewandowski-nak és társainak, vagy Franck Riberynek, Mario Mandzukicnak és csapattársainak sikerül ez?

Annyi bizonyos, hogy november 23.-án az egész világ a Dortmund-Bayernt fogja nézni. Ez a mérkőzés lesz valószínűleg a Bundesliga idei szezonjának legerősebb találkozója.

Összegzés:

Szerintem a sárga-fekete legénység sokkal jobban akarja a győzelmet mint a bajorok, részben azért mert gyengén szerepeltek az előző fordulóban, részben azért mert le akarnak dolgozni a hátrányukból és azért is mert otthon játszanak és a szurkoló táboruk előtt is bizonyítani akarnak.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Dortmund Győzelem | 3.10 Dortmund Győzelem | 3.10 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/11/19, 18:20

Related Articles

Leave a Reply