by

Bologna vs. Juventus – 2013/12/06

2013. December 4. Wednesday in Elemzés, Fogadás, Olasz Serie A, PRÉMIUM tartalom

Bologna FC VS

Olasz Serie A

2013/12/06 20:45 (CET),

Renato Dall’Ara

Juventus FC
Liga pozíció: 17 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Ezen a mérkőzésen két olyan csapat találkozik amelyekből az egyik, a hazai gárda, a kiesőzonában tartozkodik, míg vendége a tabella első pozícióját foglalja el.

A Bologna FC-t 1909-ben alapították Bologna városában, 7-szer volt olasz bajnok és ezzel Bologna a hatodik legsikeresebb klub az olasz bajnokságban. Nemzetközi sikerei közül a legfontosabb az intertotó-kupa megnyerése 1998-ban.

A Juventus FC-t 1897-ben Torinóban alapították, a világ egyik legismertebb és egyben Olaszország legsikeresebb csapata. A legjelentősebb nemzetközi sikerei között szerepel 2 Bajnokok Ligája cím és 3 UEFA-kupa.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 8.50 1 | 8.50 Unibet X | 4.33 X | 4.33 Sportingbet 2 | 1.44 2 | 1.44 Unibet

Mindenki tudja azt, hogy az olasz bajnokságban nagyon szoros meccseket játszanak egymással a csapatok még akkor is ha a tabellán az egyik csapat az utolsók között van, másik pedig első. Nem lesz könnyű dolga ezen a mérkőzésen a Juventusnak, a Bologna nem fogja olcsón odaadni magát.

Antonio Conte megdicsérte tanítványait az Udinese legyőzése után és azt mondta, hogy történelmet fognak írni az egymás után 3-szor megszerzett bajnoki címmel. A Juventus a Serie A-ban az utóbbi 6 meccsét megnyerte és 3 ponttal vezet.

Andrea Pirlo a fekete-fehérek középpályása nem fog játszani 6 hétig, mivel megsérült a jobb térde az utolsó meccsükön, annyi bizonyos, hogy ő nagyon fog hiányozni.

A zebrák győzelem-sorozata is egyszer véget ér, vajon pontosan a piros-kékek ellen, előfordulhat és ne feledjük azt sem, hogy a Bologna otthon játszik.

Az utóbbi 5 egymás elleni mérkőzésen az öreg hölgy 2-szer győzedelmeskedett, a másik 3 meccsen döntetlen született.

A Bologna az utolsó 10 találkozóján csak 2-szer tudott nyerni, 3-szor döntetlent harcolt ki és 5-ször kikapott, ugyanennyi meccsből a Juventus 7-et nyert meg, 1 döntetlenre végződött és 2-szer vereséget szenvedett.

A Bologna az 5 utóbbi hazai mérkőzéséből 1-et nyert meg, 2-szer döntetlen lett és 2-szer kikapott, a Juventus mint vendég az utolsó 5 találkozójából 3-at nyert meg és 2-szer kikapott.

Összegzés:

Mindkét csapat nyerni akar ezen a mérkőzésen, a Bologna azért mert el szeretné kerülni a kiesést, a Juventus mert bajnok akar lenni. A kérdés, hogy kinek sikerül? Vagy talán döntetlen születik? Nehéz ezt megtippelni, még akkor is ha könnyűnek tűnik.

Úgy gondolom, hogy szoros eredmény születik, de a Bologna nem tudja megszakítani a Juventus jó sorozatát és ezen a meccsen a nagyobb játékerőt képviselő fekete-fehérek nyerni fognak.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
Juventus Győzelem | 1.47 Juventus Győzelem | 1.47 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/04, 14:28

Related Articles

Leave a Reply