by

Benfica Lisbon vs. Paris Saint-Germain – 2013/12/10

2013. December 10. Tuesday in Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Bajnokok Ligája

Benfica Lisbon VS

UEFA Bajnokok Ligája

2013/12/10 20:45 (CET),

Estádio da Luz

Paris Saint-Germain
Liga pozíció: 3 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A Benfica edzője győzelmet vár el tanítványaitól kedden este a PSG ellen, még akkor is ha ez a győzelem nem garantálja a nyolcaddöntőbe való bejutást.

Az SL Benfica a portugál labdarúgó-bajnokság minden idők eddigi legsikeresebb klubja, sokszoros bajnokcsapat, kupagyőztes és szuperkupa-győztes, nemzetközi szinten pedig 2-szer megnyerte a BEK-et, 1904-ben alapították.

A Paris Saint-Germain FC-t 1970-ben alapították, többszörös bajnokcsapat, kupagyőztes és szuperkupa-győztes, 2 alkalommal megnyerte a KEK-et.

A Benfica a 3. helyet foglalja el a BL C csoportjában egyenlő pontszámmal a második helyezett Olympiacos mögött, a görögöknek nagyobb az esélyük a továbbjutásra mivel az egymás elleni eredmények nekik kedveznek.

Jorge Jesus tudatában van annak, hogy az ők továbbjutásuk az athéni eredménytől függ, azonban a szakvezető csak arra koncentrál, hogy a tanítványai megszerezzék a győzelmet.

A hazaiak nem számíthatnak egyik legjobb csatáruk Oscar Cardozo játékára mivel megsérült a hátán, sem Ruben Amorimra akinek a térdével vannak gondjai.

A vendégektől hiányozni fognak Gregory van der Wiel és Marco Veratti, akik letiltásukat töltik.

“Ahhoz, hogy nyerni tudjunk, teljesítőképességünk a maximális kell legyen.” – mondta Jesus.

A másik fél kapitánya, Laurent Blanc azt nyilatkozta, hogy: “meg kell tartani magas szintű előírásainkat és nyernünk kell”.

Mindkét csapat a győzelemre hajt, ezt láthatjuk a fentiekből, hogy mi történik a pályán az majd kiderül, annyi bizonyos, hogy a PSG-nek tét nélküli a mérkőzés.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.17 1 | 2.17 Sportingbet X | 3.50 X | 3.50 Unibet 2 | 3.50 2 | 3.50 Winmasters

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozón a Benfica nyert 2-szer, 1-szer a PSG és 2 döntetlen született.

Az utolsó 10 meccsén a Benfica 7-szer nyert, 2-szer döntetlent ért el és 1-szer kikapott, ugyanennyi mérkőzésből a PSG teljesen hasonló eredményeket produkált.

Az utolsó 5 hazai meccséből a Benfica 3-at megnyert és 2-szer döntetlen született, a PSG vendégként az utóbbi 5 találkozójából 3-at megnyert, 1-szer döntetlen született és 1-szer kikapott.

A statisztika némileg a Benficanak kedvez és otthon is játszanak, de az utóbbi időben a PSG sokkal jobb formát mutatott.

Összegzés:

Nehéz jóslatokba bocsátkozni, mégis muszáj. A tippem a döntetlen.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Döntetlen | 3.50 Döntetlen | 3.50 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/10, 16:11

Related Articles

Leave a Reply