focimania adatlap-képe

Szerző:

Az Arsenalban folytatja Mustafi

2016. augusztus 29. hétfő; Angol Premier Liga, Hírek

Shkodran Mustafi
Noha nem hivatalos még, hogy az Arsenal leigazolta Shkodran Mustafit, de Arsene Wenger és Mustafi is elismerte, hogy a londoni klubnál folytatja pályafutását.

Az Arsenal francia szakvezetője szombaton délelőtt még csak annyit közölt: közel a megállapodás véglegesítése, estére Wenger már továbbment.

“Mustafi orvosi vizsgálaton vett részt a csapatnál és ezen megfelelt. A válogatott mérkőzések miatti szünetet követően csatlakozik hozzánk” – fogalmazott az Arsenal menedzsere.

Vasárnap reggel aztán már a játékos is elárulta, hogy költözés előtt áll és Valenciából Londonba teszi át a székhelyét.

“Kedden lesz a hivatalos bejelentés, mert még sok papírmunkát el kell intézni. Hétfőn csatlakozom a német válogatott keretéhez” – áll a Mustafi hivatalos twitter-csatornáján található szűkszavú bejegyzésben.

A 24 éves Mustafi ifiként igazolt először Angliába és három évet töltött az Everton akadémiáján, 20 évesen komolyan gondolkodott a visszavonuláson, két évvel később, 2014-ben pedig már a német válogatott tagjaként a világbajnokságon szerepelt és szerzett aranyérmet.

Angol lapértesülések szerint Mustafiért nagyjából 40-42 millió euró körüli pénzt fizet az Arsenal a Valenciának.

Arsene Wenger ezzel egy időben azt is elárulta, hogy a Deportivótól érkező Lucas Perez szerződtetése is majdnem teljesen biztosra vehető.

Az Arsenal az angol bajnokságban három bajnoki forduló után 4 ponttal a 8. helyen áll, arra, hogy megnyeri a bajnokságot a szorzó 11.00, míg arra, hogy az első négy hely valamelyikén végez 1.80.

Forrás: Unibet

Kapcsolódó cikkek

Minden vélemény számít!