by

Atlético Madrid vs. Real Madrid – 2014/03/02

2014. March 1. Saturday in Elemzés, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Spanyol Primera Divízió

Atletico Madrid VS

Spanyol Primera Divízió

2014/03/02 17:00 (CET),

Estadio Vicente Calderón

Real Madrid CF
Liga pozíció: 3 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A spanyol Primera Divízió 26. fordulójában szuperrangadóra kerül sor, ezúttal az Atlético Madrid fogadja otthonában a Real Madridot.

Az Atlético Madrid 60 pontjával jelenleg 3. a spanyol bajnokságban, egyenlő pontszámmal a 2. helyen álló Barcelonával, 3 ponttal lemaradva az első helyen tartózkodó Real Madridtól és 10 ponttal megelőzve az Athletic Bilbaot. Az indios az utolsó 5 fordulóban 9 pontot szerzett és 2-szer vereséget szenvedett. Az utolsó bajnoki mérkőzésen 3-0 arányú csúfos vereséget szenvedett az Osasunatól annak otthonában. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az AC Milan vendégei voltak, ahol nyerni tudtak 1-0 arányban.

A Real Madrid 63 ponttal vezeti a La Ligat, a nagy ellenfelei, a Barcelona és az Atlético Madrid 3-3 ponttal vannak lemaradva tőle. A Real Madrid jelenleg a legjobban teljesítő spanyol csapat, az utóbbi 5 bajnokin 13 pontot gyűjtött. A galaktikusok utoljára múlt év október 26.-án kaptak ki a Barcelonától 2-1-re. Utolsó bajnoki meccsükön 3-0-ra nyertek az Elche ellen saját otthonukban. Legutolsó mérkőzésükön, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében egy nagyszerű 6-1 arányú győzelmet arattak a Schalke 04 ellen annak otthonában.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.70 1 | 3.70 Unibet X | 3.40 X | 3.40 Sportingbet 2 | 2.05 2 | 2.05 Unibet

Az indios és a királyi gárda is spanyol bajnok szeretne lenni. Úgy tünik, hogy a két csapat közül a jobb formában lévő együttes a Real, de ettől függetlenül azt tudni kell, hogy ezeken a szuperrangadókon soha nem lehet semmit előre kiszámítani. Mindkét csapat mindent bele fog adni a győzelemért.

Diego Simeone tanítványai győzni akarnak a Real ellen, hogy versenybe maradhassanak a bajnoki címért folyó küzdelemben. Az indios ebben a szezonban a bajnokságban hazai pályán a legerősebb, az Atlético az egyetlen együttes amely otthonában nem kapott ki, folytatni szeretnék hazai veretlenség sorozatukat.

A Real Madrid, Carlo Ancelotti vezényletével triplázni szeretne ebben a szezonban, ők is győzni állnak fel a Vicente Calderón stadionban. Vendégként a Primera Divízióban a legjobb teljesítményt a galaktikusok nyújtották.

A tavaly szeptember 28.-án az Atlético 1-0 arányban nyerni tudott a Real Madrid otthonában bajnoki mérkőzésen.

Az utóbbi 5 egymás elleni találkozón az Atlético Madrid 1-szer tudott nyerni, 1 döntetlen született, 3-szor pedig a Real Madrid diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Atlético Madrid

10

6

4

Real Madrid

10

9

1

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Atlético Madrid – hazai

5

3

1

1

Real Madrid – vendég

5

4

1

Összegzés:

A két madridi sztárcsapat küzdelme vendéggyőzelmet fog hozni, az Atlético elszenvedi első hazai vereségét a bajnokságban. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Real Madrid győzelem | 2.10 Real Madrid győzelem | 2.10 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/03/01, 11:34

Related Articles

Leave a Reply