by

Anglia vs. Olaszország – 2012/06/24

2012. June 21. Thursday in Elemzés, Európa Bajnokság 2012, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Anglia

Anglia

VS

Európa Bajnokság 2012

2012/06/24 20:45 (CET),

Olimpiai Stadion, Kiev

Olaszország

Olaszország

Teljesítmény:

A négy közé kerülés utolsó párosításában, az Anglia – Olaszország meccsen, arra keresem a választ, hogy tud-e mindkét csapat gólt szerezni, vagy csak az egyik fél zörgeti meg a hálót?

Köztudottan mindkét csapat remek védelemmel rendelkezik és ezt sikeresen is használták ezidáig. Viszont mindkét csapatnak sikerült eddig minden csoport meccsen gólt szerezni. Mire számíthatunk ma?

Mindkét csapat szerez gólt?
Igen | 2.25 Igen | 2.25 Unibet Nem | 1.75 Nem | 1.75 Unibet

Az angolok a franciákkal játszodtak 1:1-es döntetlent és ezzel az eredménnyel tökéletesen meg is voltak elégedve. A lényeg a biztonságon volt és nehezen átjárható falat húztak fel a francia támadók előtt. A svédek elleni meccs ki-ki meccs volt. Itt már a győzelem volt a cél, hisz a továbbjutáshoz minimum kellett egy győzelem. Az angolok itt már más szelemben fociztak és egy fordulatos mérkőzésen nyertek is 3:2-re. A védekezésre kevesebb hangsúlyt fektettek, ez a meccs egy adok-kapókká alakult át. Az ukránok ellen óvatosan kezdtek, hisz tudták, hogy egy döntetlen is elég lehet és nem akarták, hogy az ukránok vérszemet kapjanak. Az eltiltásból visszatérő Rooney közelről bólintva meg is szerezte a győzelmet. A meccset lehozták kapott gól nélkül, de ebben a magyar bírói különítmény is hathatós segítséget adott.

Az olaszok a védekezés nagy mesterei, és amíg Buffon védi a kaput, addig nyugodt lehet a hátvédsor is. Nem véletlen, hogy a csoport meccsek során csak két gólt kaptak. Megszokhattuk már a világversenyek során, hogy az olaszok nagy taktikai harccal előre eltervezik, hogy is lehet továbbjutni a csoportból. A spanyolokkal kezdtek és itt nem is volt más cél, mit nem vereséget szenvedni. A Cél teljesítve lett, de horvátok ellen már a 3 pont lett betervezve, ez nem sikerült, de pánikra nem volt ok, hisz az íreket nem lehet gond legyőzni. Le is győzték sikeresen és megvolt a továbbjutás.

Összegzés:

Összességében az a véleményem mindkét csapat fog gólt szerezni. Nem tudom melyik csapat nyeri a mérkőzést és főleg azt nem, hogy melyik fog továbbjutni, abban viszont hiszek, hogy valamelyik csapat vezetést szerez, akkor másik képes lesz erre válaszolni. Itt már nem lehet számolgatni, ha valaki hátrányba kerül, akkor nincs más kiút, mint mindent a gólszerzésnek alárendelni.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Mindkét csapat szerez gólt | 2.25 Mindkét csapat szerez gólt | 2.25 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2012/06/22, 00:23

Related Articles

Leave a Reply