by

AC Milan vs. Atlético Madrid – 2014/02/19

2014. February 18. Tuesday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

AC Milan VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/02/19 20:45 (CET),

San Siro

Atletico Madrid
Liga pozíció: 9 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Milánóban is nyolcaddöntőt játszanak az UEFA  Bajnokok Ligájában, az AC Milan meghívására az Atletico Madrid látogat el a San Siroba.

Az AC Milan a Bajnokok Ligája H csoportjában végzett 2. helyen 9 ponttal az FC Barcelona mögött, akiknek 13 pontjuk volt.

Az Atletico Madrid a BL G csoportjában volt első veretlenül 16 ponttal az FC Zenit Saint Petersburg előtt, akiknek 6 pontjuk volt.

Az IFFHS szerint az olasz bajnokság a világon a negyedik legjobb, míg a spanyol a legjobb. Ezen a találkozón egy olasz nagycsapat mérkőzik meg egy spanyol bajnokjelölttel.

Az AC Milan 24 forduló után a 32 pontjával 9. az olasz Serie A-ban, 31 pontra a jelenleg első helyen álló Juventustól. Az Atletico Madrid ugyancsak 24 fordulóból 60 pontot gyűjtött, amivel 3. a La Liga tabelláján, egyforma pontszámmal az első és 2. helyezett Barcelonaval illetve Real Madriddal.

Az AC Milan legutolsó meccsén a Bologna ellen játszott és kínkeservesen meg is nyert Mario Balotelli a mérkőzés 86. percében rúgott góljával.

Az Atletico Madrid a Primera Divízióban a Valladolidot fogadta otthonában és 3-0 arányban győzött.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.40 1 | 3.40 Sportingbet X | 3.25 X | 3.25 Unibet 2 | 2.25 2 | 2.25 Sportingbet

Az AC Milan nem megy még túl jól a Serie A-ban, de új edzőjével Clarence Seedorffal szép eredményeket érhetnek el a Bajnokok Ligájában, a csapat húzóemberei főleg Mario Balotelli és Ricardo Kaka, de nem csak ők. Essien a Bologna ellen nem játszott, de a BL-ben játszani fog.

Clarence Seedorf a Bologna ellen a következő játékosokat küldte pályára: Balotelli, Kaka, Honda, Taarabt, De Jong, Montolivo, De Sciglio, Rami, Zaccardo, Constatnt, Abbiati és a cserék: Muntari, Pazzini és Poli.

David Villa, az Atletico játékosa figyelmeztette csapattársait, hogy vegyék őrizetbe Mario Balotellit az AC Mian csatárát, mert ő képes mérkőzéseket eldönteni, a másik nagy veszély pedig Ricardo Kaka.

Simeone mester a Valladolid ellen a következő csapatot játszatta: Garcia, Costa, Koke, Gabi, Suarez, Turan, Insua, Godin, Alderweireld, Juanfran, Courtois és a cserék: Diego, Sosa és David Villa.

Valószínűleg az utolsó mérkőzésen szerepelt játékosok fogják alkotni a Bajnokok Ligájában fellépő csapatok gerincét.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

AC Milan

10

5

1

4

Atletico Madrid

10

6

1

3

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

AC Milan – hazai

5

3

1

1

Atletico Madrid – vendég

5

2

1

2

Összegzés:

Mindent összevetve, azt is, hogy a spanyolok a világ legjobb bajnokságában majdnem kétszer annyi pontot gyűjtöttek mint az olaszok, az esélyesebb az Atletico Madrid, de ismerve Balotelliék bizonyítási vágyát bármi megtörténhet, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a mérkőzés a San Siroban lesz megrendezve és azt is, hogy az Atletico sem mutatott túl jó formát az utóbbi időben. Ezen a mérkőzésen, úgy gondolom, hogy Seedorf tanítványai lesznek a nyerők. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
AC Milan győzelem | 3.80 AC Milan győzelem | 3.80 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/02/18, 15:55

Related Articles

Leave a Reply