by

2021-ig írt alá Neymar

2016. July 2. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Neymar
Ötéves szerződést írt alá Neymar klubjával, a La Ligában szereplő Barcelonával, melynek értelmében 2021 nyaráig marad a gránátvörös-kékek szolgálatában.

Valószínűleg nem lesz kérő, aki képes lesz kifizetni az érte kért összeget, szerződésében ugyanis egy 200 millió eurós ár szerepel – ha valaki ezt kipengeti januárban, a Barcelona engedélyezi, hogy a vevő egyeztessen a személyes feltételekről a labdarúgóval. Ez az ár azonban folyamatosan növekedni fog: a szezon végén már 222 millión fog állni, majd a 250 millió következik.

Neymart az elmúlt időszakban több alkalommal is szóba hozták az angol Manchester Uniteddel és a francia Paris Saint-Germainnel, de ezek valószínűleg csak pletykák voltak, hiszen a katalánoknak eszük ágában sem állt megválniuk egy pillanatra sem a 24 éves futballistától. Ez nem is meglepő, hiszen 2013-as érkezése óta 85 gólt szerzett a spanyol élvonalban, ráadásul nyolc trófea elhódításában is szerepet vállalt – ezek közül kiemelkedik a két spanyol bajnoki cím, valamint a Bajnokok Ligája-trófea.

Július 15-én Neymar a nagyközönség előtt fogja aláírni szerződését, éppen azelőtt, hogy csatlakozna a brazil válogatotthoz, amely szeretné megnyerni az ötkarikás játékokat.

A Barcelona az elmúlt szezonban megnyerte a bajnokságot, igaz nem simán, hiszen a két madridi óriás, az Atletico és a Real is ott lihegett végig Luis Enrique csapatának nyakán. Arra, hogy a katalánok megvédik címüket a szorzó 1.72, míg a BL elsőségükre 3.75.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply