by

Ibrahimovicot már nagyon várja Rooney

2016. July 26. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
Sok futballcsapatnál láthattuk már igazolódni a mondást, miszerint két dudás nem fér meg egy csárdában, úgyhogy egyelőre valószínűleg a Manchester United szurkolói csak találgatnak, hogyan fog majd együttműködni Wayne Rooney és Zlatan Ibrahimovic.

Ibrahimovic rengeteg nagy klubot megjárt, és szerette mindenhol magára vállalni a vezérszerepet, de az utóbbi években úgy tűnt, lehiggadt, a Milannál például remekül kijött a szintén erős egyéniségnek számító Antonio Cassanóval. Rooney pedig intézménynek számít Manchesterben, ha egészséges, akkor ő a csapatkapitány, csatárként és középpályásként is hozza magát, és már csak négy gólra van a MU történetének leggólerősebb játékosától, az 1966-ban világbajnoki címet szerzett Bobby Charltontól.

Ibrahimovic a hivatalos bemutatáson már átesett, azonban nem utazott el a MU-val Kínába, mivel kapott még egy kis pihenőt, hogy feltöltődjön a számára szomorúan végződő Európa-bajnokság után. A 34 éves Ibrahimovic csütörtökön találkozik először a társaival, és szombaton játszhatja le első meccsét új klubjában, amikor a United a svédországi Göteborgban a török Galatasarayjal találkozik.

“Várom már, hogy Zlatannal játszhassak. Az elmúlt tíz évben ő volt a világ egyik legjobb csatára, és akárhova ment, mindenhol trófeákat nyert. Ő egy nagyszerű karakter, úgyhogy várom, hogy együtt készüljünk, és remélem, sikeresek leszünk együtt a pályán” – mondta Rooney az új fiúról. Az angol válogatott csatár az új edzőről, a korábban a Portónál, Chelsea-nél, az Internél és a Real Madridnál dolgozó José Mourinhóról is beszélt, aki kemény edzéseket vezényelt a csapatnak. “Azt már korán megmutatta, hogy miért volt sikeres az eddigi csapatainál. A nagy meleg miatt nem volt könnyű dolgunk, de amit elterveztünk, azt megcsináltuk, most már jöhetnek a meccsek.”

A MU a Premier League első fordulójában a Bournemouth vendége lesz. A Bournemouth sikerére a szorzó 4.50, a döntetlenre 3.75, a MU győzelmére 1.72.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply