by

Akár még egy évet maradhat Totti

2016. July 26. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Totti
Nemrég még úgy tűnt, hogy távozik az AS Romától, most már az sem elképzelhetetlen, hogy akár a következő utáni szezonban is marad Francesco Totti.

A veterán középpályás az előző szezonban nagyon kevés lehetőséget kapott Luciano Spallettitől, 13 mérkőzése közül csupán kétszer volt kezdő a Serie A-ban, és összesen 384 percet töltött a pályán és öt gólt szerzett.

Ugyan felmerült távozásának is a lehetősége, végül maradt a fővárosiaknál, sőt James Pallotta klubelnök azt sem tartaná meglepetésnek, ha Totti még egy újabb évet ráhúzna.

“Bár Francesco azt mondta, hogy ez lesz az utolsó évadja, nála igazából sohasem lehet tudni. Szeret edzeni, majd meglátjuk, meddig lesz ez így” – mondta Pallotta.

Totti szeptemberben lesz 40 éves, jelenleg egyéves szerződés köti klubjához, amelynek színeiben 1993-ban debütált, és 2000-2001-ben megnyerte a Serie A-t.

A klub eddig egy brazil kapussal erősített, az Internacional nyolcmillió euróért eladta Alissont, míg két védő, Mário Rui (Empoli) és Juan Jesus (Inter) kölcsönbe érkezett. Sokkal többen távoztak, a bosnyák válogatott középpályás, Miralem Pjanic 32 millió euróért a Juventusé lett, a paraguayi csatár, Antonio Sanabria a Betishez (7,5 millió euró), a szerb támadó, Adem Ljajic a Torinóhoz (8,5 millió euró) ment, míg Morgan De Sanctis kapus a Monacóhoz távozott.

Hatan kölcsönben folytatják: Seydou Doumbia a svájci Basel, Nicola Falasco a Cesena, Matteo Ricci a Perugia, a brazil védő Leandro Castán a Sampdoria, a spanyol Iago Falque a Torino, míg a bosnyák Ervin Zukanovic az Atalanta játékosa lesz.

A Roma augusztus 21-én kezdi az új bajnoki szezont, a hazaiak győzelmére a szorzó 1.33, a döntetlenre 5.00, míg az Udinese vendégsikerére 9.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply