by

Otthon hagyta a Milan a legjobbját

2016. July 23. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Bacca
A Milan tengerentúlra utazó keretéből kimaradt Carlos Bacca, egyre valószínűbb, hogy a kolumbiai támadó a nyáron elhagyja Vincenzo Montella csapatát.

Nagy a bizonytalanság Milánó piros-fekete felében, a klub eladása kapcsán folyamatosak a tárgyalások, közben a csapat pénteken útnak indult az International Champions Cup elnevezésű tornára. Silvio Berlusconi kínai befektetők csoportjával tárgyal, ám a hírekkel ellentétben egyelőre nem sikerült megegyezni. A tárgyalások miatt azonban egyelőre nagy a bizonytalanság a jövőt illetően, a játékosok átigazolása függőben van.

A Milan több jelöltjéről is lemaradt már, csütörtökön Miroslav Pjaca aláírt a Juventushoz, de a távozásra készülők helyzete is kérdéses. A Milan új vezetőedzője, Vincenzo Montella már beleegyezett a tavalyi szezon legjobbjának, Carlos Baccának a távozásába, a klub meg is egyezett a West Ham Uniteddel, de a játékos a BL-be vágyik, ezért elutasította az angolokat.

A jelek szerint azonban nem marad Milánóban, legalábbis erre utal, hogy a kolumbiai csatár kimaradt a Milan Egyesült Államokba tartó keretéből. Az elmúlt idényben 20 gólt szerző Bacca mellett kimaradt Montella csapatából az Eb-n szereplő Mattia De Sciglio, valamint két új igazolás, Gianluca Lapadula és Leonel Vangioni is.

A Milan a Bayern Münchennel, a Chelsea-vel és a Liverpoollal mérkőzik a tengerentúlon.

A Milan 2016/2017-es bajnoki elsőségére a szorzó 15.00, a Juventus címvédésére 1.57, a Napoli sikerére 8.00. A Milan az elmúlt szezonban a hetedik helyen végzett a Serie A-ban, az Olasz Kupa döntőjében kikapott a Juventustól, így zsinórban harmadik éve maradt le a nemzetközi kupaszereplésről.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply