by

Okozott már meglepetést Írország

2016. June 26. Sunday in Hírek, UEFA EURO-2016

Martin O’Neill
Martin O’Neill szerint csapata, Írország képes meglepetést okozni Franciaország ellen, az írek szakvezetője az olaszok elleni győzelemre emlékeztetett.

Az ír válogatott nem túl acélosan kezdett a franciaországi Európa-bajnokságon, a svédek elleni 1-1-es döntetlen után kikapott 3-0-ra Belgiumtól. Az utolsó csoportmeccsen a már biztosan továbbjutó Olaszország ellen egy hajrában szerzett találattal nyerni tudott O’Neill válogatottja, és így harmadik helyen lépett a legjobb tizenhat közé.

A nyolcaddöntőben vasárnap pályára lépő írek ellenfele a hazai pályán szereplő francia válogatott lesz, a brit csapat szövetségi kapitánya pedig biztosra veszi, hogy csapata képes meglepetést okozni.

“A játékosok képesek átmenteni az elmúlt mérkőzés pozitív hangulatát, és nyerni tudunk holnap. Harcosan lépünk pályára, maradni akarunk, és érezzük, hogy képesek is vagyunk rá. Az olaszok elleni gólban benne volt a teljes csapat” – mondta szombaton az ír kapitány.

“Tudjuk, hogy az ellenfél soraiban hatalmas klasszisok vannak, különösen a középpályán. De mi biztosak vagyunk magunkban” – tette hozzá O’Neill, aki azt is elárulta, hogy a felkészülés során többször is gyakorolták a tizenegyes rúgásokat.

Az ír és a francia válogatott legutóbb a 2010-es Eb-selejtező pótselejtezőjében csapott össze egymással, akkor Írországban 1-0-ra nyert Franciaország, míg a visszavágó vitatott körülmények között hosszabbítás után 1-1-es döntetlennel zárult.

A franciák hétmeccses veretlen sorozattal várják a nyolcaddöntőt, míg az írek az olaszok elleni sikert megelőzően öt meccsen nem tudtak nyerni.

Franciaország győzelmére a szorzó 1.50, a döntetlenre 4.00, Írország sikerére 9.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply