by

Elégedetlen Messi

2016. June 26. Sunday in Copa America, Hírek

Lionel Messi
Lionel Messi az argentin válogatottal a Copa America döntőjére készül, ám a Barcelona sztárja a Chile elleni finálé előtt panaszkodott a körülményekre.

Az argentin válogatott esélyesként menetelt végig a Copa Americán, az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő tornán összes meccsét megnyerte, és mindössze egyetlen gólt kapott. A döntőben Chile lesz Messiék ellenfele, a két gárda játszotta a tavalyi finálét is, amelyet meglepetésre Chile nyert. Gerardo Martino alakulata ugyanakkor már visszavágott a vereségért, hiszen a két nemzet együttese az idei csoportkörben már összemérhette erejét. Argentína 2-1-re nyert, vagyis eddigi egyetlen kapott gólját a címvédőtől szenvedte el.

A döntő előtt azonban Messi elégedetlenségének adott hangot, elsősorban hazája szövetségét bírálta a felkészülési körülmények miatt. A tornát sérüléssel kezdő argentin klasszis először a Venezuela elleni negyeddöntőben volt kezdő, ennek ellenére már öt gólnál és öt gólpassznál jár a tornán. A Barcelona klasszisa a döntő előtt az argentin válogatott felkészülésének feltételeire panaszkodott, többek között arra, hogy több órát kellett várniuk a kifutópályán álló repülőn. Később az argentin szövetség közleményben jelezte, hogy időjárási problémák miatt vesztegelt a csapat.

A döntő előtt ugyanakkor Messi nem a problémákra, hanem csapata erényeire koncentrált.

“Egy év múlt el a tavalyi döntő óta, a csapat pedig ez idő alatt is rengeteget tanult. Erősebbek vagyunk, mint csapat, több téren is rengeteg fejlődést mutattunk fel. És ha mindent összevetünk, jót tett nekünk a tavalyi kudarc” – jelentette ki Messi.

Argentína hétfő hajnali sikerére a szorzó 1.80, a döntetlenre 3.50, Chile címvédésére 5.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply