by

Hosszabbított Torinóban Evra

2016. May 24. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Patrice Evra
Patrice Evra megszerette a Juventusban, ezt bizonyítja, hogy a francia labdarúgó kétéves szerződéshosszabbításban egyezett meg az olasz egyesülettel.

A 35 éves védő 2014-ben választotta a Juventust, miután nem tudott megegyezni a folytatásról a Manchester Uniteddel, amelyet kilenc éven át erősített. A francia védő az elmúlt két évben biztos tagja volt a torinóiak védelmének, és kivette a részét a remek sikerekből. A Massimiliano Allegri vezetőedzővel egy időben érkező Evra két év alatt 68 tétmeccsen erősítette a Juventust, két bajnoki és két hazai kupa elsőséget hódított el a csapattal, tavaly a döntőig, idén a negyeddöntőig jutott a Juventus tagjaként.

A veterán labdarúgó elégedett az olasz csapatnál kialakult helyzetével, ezt jelzi, hogy sikerült megegyezni a folytatásról is. A torinóiak kétéves szerződést kínáltak Evrának, aki már el is fogadta az ajánlatot. A francia pályára lépett a szombati Olasz Kupa-döntőben is, amelyet csapata a Milan ellen nyert meg hosszabbítás után. Az újabb trófea után két nappal a klub és a játékos is bejelentette a folytatást.

“Igen, bejelentem, hogy folytatom a klubbal, amelynél megtaláltam az állandóságot. Két évig hosszabbítottam” – jelentette ki a kupagyőzelem után napon a La Gazzetta dello Sportnak.

A Juventus kilenc ponttal nyerte a Serie A küzdelmeit, így zsinórban ötödször lett bajnok az olasz élvonalban. Allegri csapata jövőre ismét megpróbálhatja megszerezni a legrangosabb európai kupasorozat trófeáját, a Juventus BL-sikerére a szorzó a 2016/2017-es kiírásban 17.00, míg a Barcelona sikerére 3.75, vagy a Leicester City győzelmére 101.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply