by

Kész a rivalizálásra Kane

2016. May 22. Sunday in Hírek, UEFA EURO-2016

Harry Kane
Harry Kane örül, hogy nagyon komoly konkurenciaharc alakult ki a válogatottban, várhatóan a bajnok csatárával, Jamie Vardyval küzdhet meg a csapatba kerülésért.

Az angol bajnokság idei szezonja bőven tartogatott meglepetést, természetesen mind közül kiemelkedett a Leicester City végső bajnoki diadala. A tavaly még a kiesés ellen küzdő alakulatot több remek teljesítmény repítette a Premier League élére, többek között Vardy góljai. Az angol csatár végül második lett a góllövőlistán, a szintén 24 gólos Sergio Agüeróval, csak egy játékos szerzett több gólt nála, a Tottenham angol focistája, Harry Kane.

Természetesen mindketten meghívót kaptak az angol válogatott keretébe, ám könnyen lehet, hogy éppen egymás legnagyobb riválisai lesznek a csapatba kerülésért.

“Fontos, hogy én lettem a gólkirály, ám ő a csapatával megnyerte a Premier League-et, nyilván nehéz összehasonlítani a kettőt. De most a válogatott a téma, mind Anglia sikeréért hajtunk. Jamie remek idényt zárt, rengeteg gólt szerzett, és megérdemli, hogy a keret tagja, az lenne a legjobb, ha a szövetségi kapitány mindkettőnket csapatba állítana” – oldotta meg a rivalizálással kapcsolatos problémákat Kane.

Az angol válogatott vasárnap Törökországgal játszik felkészülési mérkőzést: az angolok sikerére a szorzó 1.50, a döntetlenre 4.20, a törökök győzelmére 7.00.

Mindkét csapat résztvevője a franciaországi Európa-bajnokságnak, az angolok Oroszországgal, Wales-szel és Szlovákiával mérkőznek az Eb-n, míg a török válogatott Horvátországgal, Spanyolországgal és Csehországgal csap össze a kontinenstorna csoportkörében.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply