by

Barcelona vs. Espanyol – 2016/05/08

2016. May 7. Saturday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Spanyol Primera Divízió, Sportfogadás

FC Barcelona VS

Spanyol Primera Divízió

2016/05/08 17:00 (CET),

Camp Nou

RCD Espanyol
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 14
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A spanyol Primera Divízió 37. fordulójában a Barcelona otthonában, a Camp Nouban fogadja az Espanyol labdarúgó-csapatát.

A Barcelona 36 forduló alatt 27 győzelmet szerzett, 4-szer döntetlenre játszott és 5-ször vereséget szenvedett, vagyis 85 pontot gyűjtött be, amivel jelenleg vezeti a spanyol La Ligát, egyforma pontszámmal a 2. helyen álló Atletico Madriddal és 1 ponttal megelőzve a Real Madridot. A Barcelona meglepetésre három egymás utáni meccset elbukott, kikapott előbb a Real Madridtól, majd a Real Sociedadtól és a Valenciától. Az utóbbi három bajnokin sorozatban nyerni tudott, legutóbb a Betis vendégeként győzött 2-0-ra,

Az Espanyol két fordulóval a bajnokság vége előtt 40 ponttal a 14. helyet foglalja el a tabellán. Csak 5 ponttal előzi meg a 18. Sporting Gijon és a 19. helyen álló Getafet, ami azt jelenti, hogy ha kétszer kikap nagy bajba kerülhet. Az Espanyol az utóbbi 5 meccsén csak egyszer tudott nyerni, egyszer döntetlent ért el és 3-szor kikapott. Az utolsó bajnokiján a Sevillát fogadta és győzte le 1-0-ra.

Szakértők és nem szakértők, mindenki úgy véli, hogy ez a meccs egyesélyes, a Barcelona győzelme nem lehet kétséges, hatalmas meglepetés lenne, ha ez nem így történne.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.04 1 | 1.04 Unibet X | 17.00 X | 17.00 Unibet 2 | 41.00 2 | 41.00 Unibet

A spanyol bajnokság szorossá vált a végére, gyakorlatilag még háromesélyes, aki bukik az elveszítheti a reményeit, aki bajnok akar lenni, az a következő két fordulóban százszázalékosan kell teljesítsen. A nagy kérdés, ki lesz a bajnok? A Barcelona? Az Atletico Madrid? Vagy a Real Madrid a 3. helyről feltornázza magát a dobogó legfelső fokára?

Luis Enrique, a Barcelona menedzsere győzelmet kér játékosaitól, csak a győzelem elfogadható, csak azzal maradnak meg az esélyeik a bajnokság megnyerésére. A kezdőjátékosok között valószínűleg ott lesz Messi, Suarez, Neymar, Busquets és Iniesta is.

Az Espanyol vezetőedzője, Constantin Galca csapatával mindent meg fog tenni azért, hogy jól szerepeljenek és esetleg pontot is szerezzenek. Galca pályára lépő játékosai között több mint valószínű, hogy ott lesz Perez, Asensio, Roco, Gonzalez és Duarte is.

Az utolsó két egymás elleni találkozót a Barcelona nyerte, előbb 4-1-re, utóbb pedig 2-0-ra győzött.

Az utóbbi 10 egymás elleni találkozón a Barcelona 6-szor diadalmaskodott, 4 mérkőzés döntetlennel zárult, az Espanyol pedig egyszer sem tudott nyerni.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Barcelona 10 5 1 4
Espanyol 10 3 3 4

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Barcelona – hazai 5 3 2
Espanyol – vendég 5 1 2 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a Barcelona legyőzni az Espanyolt ezen a mérkőzésen is. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:
Barcelona győzelem | 1.05 Barcelona győzelem | 1.05 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/05/07, 14:17

Related Articles

Leave a Reply