by

Visszatér csütörtökön az igazi Liverpool

2016. May 4. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Alberto Moreno
Vasárnap csúnyán kikapott a Liverpool a bajnokságban, a Swansea City vendégeként 3-1-es vereséget szenvedett. A csapat menedzsere, Jürgen Klopp ígéri, az Európa Ligában nem fognak tartalékolni.

Csütörtökön az elődöntő visszavágóján kell ledolgoznia egygólos hátrányát a Liverpoolnak, hiszen a múlt héten a 92. percben kapott gól miatt hátrányba került a spanyol Villarreallal szemben. Szerencséjükre az angolok ezúttal otthon fognak játszani, és már bebizonyították a német Borussia Dortmund ellen is, hogy vezethet az ellenfél két góllal is, nekik nem okoz akadályt megfordítani az eredmény állását.

A hétvégén a Liverpool alaposan tartalékolt: Roberto Firmino, James Milner, Joe Allen, Alberto Moreno, Simon Mignolet és Adam Lallana sem játszott, igaz, Dejan Lovren és Daniel Sturridge végig a pályán volt, míg Philippe Coutinho és Lucas Leiva is kapott egy félidőt. Az azonban már borítékolható, hogy a lehető legerősebb 11-et küldi pályára Klopp csütörtökön.

“El kell fogadnunk a vasárnapi eredményt, mert a teljesítményünk nem volt elfogadható” – fogalmazott a német szakember klubja hivatalos honlapjának. “Sikerült egy gólra feljönnünk, de a Swansea könnyedén rúgott még egyet. Nem keresek kifogásokat, de játszhattunk volna sokkal jobban. Gyorsan helyre kell rázódnunk, de tudom, csütörtökön sokkal jobban fogunk teljesíteni.”

A Liverpoolnál továbbra is sok a sérült, az alapemberek közül Divock Origi, Jordan Henderson és Emre Can sem fog játszani a Villarreal ellen. A Mersey-partiak várhatóan majd a Mignolet – Clyne, Lovren, Touré, Moreno – Allen, Lucas – Milner, Firmino, Coutinho – Sturridge kezdővel fognak felállni.

A Liverpool győzelmére a szorzó 1.75, míg a döntetlenre 3.75, a vendég Villarreal sikerére pedig 5.25. A szorzók a rendes játékidőben elért eredményre értendőek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply