by

A Manchester United az életéért küzdő ellenfél fog játszani

2016. February 12. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
A Premier League 26. fordulójában a Manchester United a Sunderland vendége lesz, amely a 19. helyen áll, vagyis ha véget érne a bajnokság, akkor kiesne.

A hétvégi fordulóban mindkét csapatra nagyon fontos meccs vár, hiszen a Sunderlandnek a kiesés ellen vívott harcban, a MU-nak pedig a Bajnokok Ligája-indulást jelentő negyedik hely megszerzése miatt életbevágó a győzelem. Jelenleg hat pont a hátránya a Unitednek a városi rivális City mögött, ami nem kevés, úgyhogy fel van adva a lecke Wayne Rooneyék számára. A Manchester United az angol bajnokság előző fordulójában közel volt ahhoz, hogy legyőzze a címvédő Chelsea-t, de a londoniak Diego Costa révén a 90. percben egyenlíteni tudtak, így kénytelen volt egy ponttal beérni Louis van Gaal csapata.

A manchesteriek a legutóbbi kilenc tétmeccsükből csak egyet vesztettek el (0-1 hazai pályán a Southampton ellen), a Sunderland otthonában pedig 13 meccses veretlenségi sorozattal rendelkeznek. Az előző idényben 1-1-re végeztek a felek, de azt megelőzően egymás után háromszor távozhattak három ponttal a tarsolyukban a vendégek.

A Sunderland védőinek leginkább Rooneyra kell figyelniük, aki a két csapat legutóbbi két meccsén az öt MU-gólból hármat szerzett, összesen pedig hétnél tart a mostani rivális ellen. A Unitedben Marcos Rojo és Antonio Valencia nem léphet pályára, de nagy valószínűséggel Ashley Youngra és Bastian Schweinsteigerre sem számíthat Van Gaal.

A Sunderland legveszélyesebb játékosa, az MLS-ből visszatérő, és a mostani szezonban már tíz bajnoki gólt szerző Jermain Defoe, aki a legutóbbi fordulóban pontot érő gólt lőtt a Liverpool otthonában, a mostani játéka azonban kérdéses, mert izomsérüléssel bajlódik.

A szombati meccsen a Sunderland győzelmére a szorzó 5.25, a döntetlenre 3.60, a MU sikerére 1.80.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply