by

A kritikák ellenére kezdő lehet Balotelli

2016. February 11. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
Szinisa Mihajlovics egyáltalán nem elégedett Mario Balotelli fizikai formájával, ettől függetlenül a csatár a kezdőcsapat tagja lehet a Genoa elleni bajnokin.

A Milan továbbra sem tudja állandósítani a formáját, a gárda nagyon fontos rangadókat nyert meg az utóbbi időben, a Roma elleni iksz után legyőzte a Fiorentinát és az Intert is, ugyanakkor lényegesen könnyebbnek tűnő feladatokat nem volt képes megoldani, ezek közé sorolhatók az Empoli és az Udinese elleni ikszek. A nyáron kinevezett vezetőedző alatt sokáig inogott a kispad, mára azonban már megnyugodhatott a szakember, akinek még a bajnokságban és a kupában is lesz lehetősége nemzetközi kupaindulást jelentő helyre vezényelni csapatát.

Balotelli a télen sérüléssel bajlódott, ágyékát meg is kellett műteni. A több hétig tartó kihagyás után a Milan elmúlt öt meccsén minden alkalommal csereként lépett pályára, és edzője szavai alapján arra lehetett következtetni, hogy az olasz válogatott marad a kispadon. Ugyanakkor a Genoa elleni vasárnapi bajnokin a jelek szerint Mihajlovics kénytelen lesz előléptetni Balotellit, aki akár kezdő is lehet, miután az elmúlt napokban M’Baye Niang után Luiz Adriano is megsérült, míg Jeremy Menez ugyan már egészséges, de hosszabb kihagyása után fizikai állapota visszaállítása érdekében még időre van szüksége.

A középpályán is lesz hiányzója a Milannak, a szlovák válogatott Juraj Kucka combizomsérülést szenvedett, és előreláthatólag egy hétig nem szerepelhet.

A 6. helyezett Milan vasárnapi győzelmére a szorzó 1.66, a döntetlenre 3.80, a 16. Genoa sikerére 5.50.

A genovaiak négy meccse nem nyertek az olasz bajnokságban, míg a milánóiak hat meccse veretlenek a pontvadászatban. A két csapa őszi összecsapását Genoa nyerte 1-0-ra.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply