by

Visszatér Di María a PSG-be

2015. November 25. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Angel di Maria
Angel Di María, a PSG argentin szélsője kihagyta csapata elmúlt bajnokiját, amit a párizsiak 2-1-re megnyertek a Lorient ellen, de már szerdán ott lehet a pályán a Malmö elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen.

Di María vádlisérülés miatt nem szerepelt a Lorient ellen, Svédországban viszont ismét számíthat rá Laurent Blanc. A párizsiak edzője ugyanakkor kénytelen eltekinteni több klasszis játékától, Javier Pastore még nem százszázalékos a vádlisérülése után, Ezequiel Lavezzi a térdét fájlalja, Marco Verratti szintén a vádlijával bajlódik, míg David Luiz eltiltását tölti.

A PSG-ből Zlatan Ibrahimovic számára különleges meccs lesz a szerdai, hiszen szülővárosában lép pályára korábbi csapata ellen, amelyet 1999 és 2001 között erősített, akkor vitte el a holland Ajax. A PSG hatalmas fölénnyel, 13 ponttal vezeti a francia bajnokságot, a BL-ben pedig négy forduló alatt hét pontot szerzett, így második helyen áll az A csoportban a Real Madrid mögött. A spanyolok már továbbmentek, a franciák pedig bebiztosíthatják a másik továbbjutó helyet, amennyiben győznek a Malmö vendégeként.

A svéd bajnokság már október 31-én befejeződött, az aranyérem a Norrköpingé lett, a Malmö pedig meglepetésre csak az ötödik helyen zárt. A hazaiaknál a kapus Zlatan Azinovic, valamint a középpályás Guillermo Molins térdsérülés miatt fog hiányozni, míg a szintén középpályán bevethető Kari Árnason eltiltás miatt kényszerül a lelátóra.

A két csapat párizsi meccsén Di María és Cavani góljaival győzött a PSG. A Malmö eddig három pontot szerzett a mostani kiírásban, a Sahtar Donyecket győzte le hazai pályán, és a továbbjutásért csak abban marad versenyben, ha szállít egy nagy bravúrt Ibrahimovicék ellen.

A szerdai meccsen a Malmö győzelmére a szorzó 15.00, a döntetlenre 6.50, a PSG sikerére 1.25.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply