by

Visszatért Illarramendi

2015. August 27. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

 Asier Illarramendi
Mindössze két évvel a Real Madridba igazolása után, Asier Illaramendi, a spanyol védekező középpályás most ismét váltott – visszatért San Sebastianba.

Szerda este be is mutatták a szurkolóknak a 25 éves Illarramendit, aki hatéves szerződést kötött régi-új csapatával. Két évvel ezelőtt a madridiak 32 millió eurót fizettek Illarramendiért, a Sociedad most 15 millió euróért vásárolta vissza saját nevelésű játékosát, így a királyiak 17 milliót buktak az üzleten. Illarramendi az első Real Madridnál töltött évében 29 bajnokin jutott szóhoz, ezek közül tizenötször volt a kezdőcsapat tagja, és két gólig jutott. Az elmúlt bajnokin 30 meccsen kapott lehetőséget, de Carlo Ancelotti csak tízszer szavazott neki bizalmat a kezdőben, és gólt nem sikerült elérnie.

“Boldog vagyok nagyon, ez az, amit akartam, hogy újra a régi csapattársakkal legyek együtt szeretett klubomban. Mindig is a Real Sociedad volt az első, és nagyon vártam, hogy hazatérhessek” – nyilatkozta Illarramendi.

A portugál balhátvéd, Fabio Coentraóra is távozott a csapatból, rá sem számít a Carlo Ancelotti helyére érkezett Rafa Benítez. Coentraót a PSG és az Inter is akarta, de végül a Monaco szerezte meg, mely jövő nyárig vette kölcsönbe. A 27 éves Coentraónak az előző két szezonban nem sok lehetőség jutott a brazil Marcelo mellett, tavaly kilenc, egy évvel korábban tíz bajnokin játszott a Realban.

Illarramendi szombaton, a Sporting Gijón ellen pályára is léphet a Real Sociedad színeiben. A hazaiak győzelmére 1.90, a döntetlenre 3.40, a Gijón sikerére 4.33 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply