by

Még bízik Balotelliben Materazzi

2015. August 27. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
A 2006-os világbajnokság döntőjének egyik főszereplője, Marco Materazzi szerint barátja, Mario Balotelli nagy lehetőséget kapott azzal, hogy visszatért az AC Milanhoz.

“Nagyon örülök annak, hogy Mario ismét Olaszországban fog játszani, úgy tekintek rá, mintha a kistestvérem lenne. Ismerem őt, és nem mondom, hogy ez az utolsó szalmaszál, amibe bele kell kapaszkodnia, de az biztos, hogy egy olyan hatalmas esély, amivel élnie kell. Meg vagyok győződve arról, hogy Sinisa Mihajlovic képes lesz arra, hogy megtalálja vele a közös hangot, ami a Liverpoolnál Brendan Rodgersnek nem sikerült. Remélem, Balotellinek jó szezonja lesz, és bekerül az Eb-re utazó olasz válogatottba, na persze azt nem szeretném, ha az Intert megelőzné a Milan” – nyilatkozta a korábban a milánói kék-feketéknél a kezelhetetlennek tartott csatárral együtt játszó Materazzi, aki szintén nem volt az a kimondott jófiú a pályán.

A Milan-szurkolók körében nem aratott túl nagy sikert Balotelli érkezése, mert félnek attól, hogy rossz hatással lesz a csapategységre, ő azonban megfogadta Mihajlovicnak, hogy beáll a sorba. A Milan azért biztos, ami biztos alapon egy viselkedési normát is belefoglalt a 25 éves csatár szerződésébe, ami többek között megtiltja neki az extravagáns frizurát, a dohányzást, valamint az éjszakai kicsapongásokat a szórakozóhelyeken. Ezen felül Balotellinek arra is figyelnie kell, hogy odaérjen időben az edzésekre, valamint arra, hogy mit tesz közzé a közösségi médiában.

A Milan nem kezdte jól a bajnokságot, nagyon simán kikapott a Fiorentina otthonában, és az újonnan érkezett támadók közül sem Luis Adriano, sem Carlos Bacca nem produkált emlékezeteset. Balotelli 2013 januárja és 2014 júniusa között töltötte első időszakát a Milannál, akkor 43 bajnokin 26 gólt ért el, és óriási szerepe volt abban, hogy 2013-ban a BL-indulást jelentő harmadik helyen zárt a csapat, amely azóta nem tudott kilépni a nemzetközi porondra.

A Milan a második fordulóban az Empolit fogadja, a hazaiak győzelmére 1.44 a szorzó, a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére 7.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply