by

A Juventusban folytatja Cuadrado

2015. August 26. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Juan Cuadrado
Bejelentette a Juventus, hogy az idényzárásig kölcsönben szerződtette a Chelsea kolumbiai válogatott csatárát.

Az elmúlt világbajnokságon remekül teljesítő Juan Cuadrado januárban érkezett Londonba a Fiorentinától, és írt alá négy és fél évre a Chelsea-hez, de azóta sem tudott beilleszkedni az együttesbe. A 27 éves játékos nem szolgálta meg 26 millió fontos vételárát, 15 alkalommal kapott szerepet José Mourinho vezetőedzőtől, és ezek közül is csak négyszer volt a kezdőcsapat tagja.

Cuadrado fél év után, egy bajnoki címmel és egy Ligakupa-győzelemmel továbbáll, és az idény végéig a Juventusnál folytatja pályafutását.

A Juvére ráfér az erősítés, a nyáron kulcsemberek hagyták el a gárdát, Andrea Pirlo, Carlos Tevez és Arturo Vidal is másik együttesben folytatja. Az érkezők között ott van Paulo Dybala, Mario Mandzukic, Sami Khedira és Alex Sandro, de úgy néz ki, hogy a csapatnak a jelek szerint nehezebb lesz megszerezni zsinórban ötödik bajnoki címét, mint azt sokan gondolták. Az 1. fordulóban a Juventust hazai pályán 1-0-ra kikapott az Udinesétől.

“Tudjuk azt, hogy a Juventus egy hatalmas klub és Európa egyik legjobb csapata, minden feltétel adott ahhoz, hogy ismét megnyerje a scudettót. Örülök, hogy a szurkolók örömmel fogadtak és mindent megteszek, hogy az összes meccsen, a maximumot hozzam ki magamból” – nyilatkozta megérkezése után Cuadrado.

A Juventus vasárnap rangadót játszik, az AS Roma otthonában lép pályára. A Roma sem kezdte jól az idényt, csak 1-1-es döntetlenre futotta erejéből a Verona ellen. A vasárnapi meccsen a Roma győzelmére 2.50 a szorzó, a döntetlenre 3.25, a Juventus diadalára 2.80.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply