by

Kiesett a Copán Brazília

2015. June 28. Sunday in Copa America, Hírek

Marcos Riveros
Az utolsó, vagyis a 2011-es szerepléshez hasonlóan Brazília az idén sem jutott be a legjobb négy közé a Chilében zajló kontinenstornán, a Copa Américán.

Az egyik nagy esélyes, Brazília Paraguay ellen lépett pályára a negyeddöntőben, de eltíltás miatt nem számíthatott Neymarra, akit Robinho próbált helyettesíteni, míg Philippe Coutinho középen kezdett.

Minden úgy történt a pályán, ahogy a brazilok akarták, a 15. percben Dani Alves beadására tökéletesen érkezett Robinho és máris vezettek a brazilok. Azonban Dunga kapitány úgy döntött, hogy engedik kezdeményezni Paraguayt, ők pedig éltek is a lehetőséggel.

Thiago Silva kezezése után a 70. percben a játékvezető tizenegyest ítélt, amit Derlis González a kapu jobb alsó sarkába vágott (1-1). Azután gól már nem született, és egyből a büntetőrúgások következtek. A brazilok közül Everton Ribeiro és Douglas Costa, a paraguayiaktól pedig csak Santa Cruz hibázott, így végül Paraguay 4-3-ra megnyerte a párbajt és bejutott az elődöntőbe.

Paraguay ellenfele Argentína lesz. A paraguayiak végső győzelmére 14/1 a szorzó, Argentína aranyérmére 4/5, Chile elsőségére 11/8, Peru diadalára 20/1.

Dunga elmondta, hogy nem szeretne kifogásokat keresni, de 15 játékosa különböző betegségekkel bajlódott, ezért nem voltak túl jó fizikai állapotban.

A szakember szerint céljuk az volt, hogy semlegesítsék Paraguay játékát a levegőben, és, hogy sikerüljön gyorsan futballozni, de ehhez a fenti okok miatt hiányzott a sebesség.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply