by

Kérdéses Suarez játéka a kupadöntőn

2015. May 28. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Suarez
Még mindig nem lehet tudni, hogy a szombati Király Kupa-döntőre összeáll-e a félelmetes MSN-trió a Barcánál, mert Luis Suarez játékára még nem bólintottak rá a csapatorvosok.

A Messi-Suarez-Neymar hármas középső tagja a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján szedett össze egy combsérülést, és azóta külön edzett a csapattól. A hét közepén az orvosok engedélyezték Suarez számára, hogy edzéseken visszatérjen a csapat többi tagja közé, ám egyelőre nem adták áldásukat arra, hogy a csatár pályára lépjen a szombati kupadöntőben.

“Az első csapat összes játékosa részt vett a legutóbbi edzésen. A többiekkel dolgozott Luis Suarez is, de az orvosok még nem engedélyezték számára a játékot” – áll a Barca közleményében.

A hírek szerint az uruguayi támadó ott lesz a szombati meccskeretben, de a szakmai stáb aligha kockáztatja meg a játékát a kezdőcsapatban, ha nem lesz teljesen tökéletes állapotban. A kupadöntő fontos mérkőzése lesz a katalán együttesnek, de a június 6-i, Juventus elleni BL-döntő még fontosabb, és utóbbi találkozón mindenképpen szükség lesz Suarez játékára.

A La Liga küzdelmeit megnyerő Barcelona rendes játékidőben elért győzelmére 2/9 az odds, a döntetlenre 5/1, a Bilbao 90 perc alatt kiharcolt diadalára 11/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply