by

A Dortmund középpályásáért sorban állnak a kérők

2015. May 28. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Ilkay Gundogan
Hivatalosan is megerősítette a Borussia Dortmund, hogy a szezon végén távozik a csapat egyik meghatározó játékosa, Ilkay Gündogan.

A török származású német válogatott labdarúgó szerződése jövőre járna le a Dortmundnál, a klub vezetői pedig hiába ajánlottak fel neki új kontraktust, a középpályás úgy döntött, másik csapathoz igazol.

“Gündogan elhagyja Dortmundot a nyáron, ez már tény. Biztos vagyok benne, hogy több nagy klub is bejelentkezik érte a nyáron. Nem a mi döntésünk volt, hogy elengedjük, ő kérte, hogy engedjük el egy másik klubhoz. Megállapodtunk, hogy nyáron eladjuk, és módosítjuk a középpálya összetételére vonatkozó terveinket” – jelentette ki Hans-Joachim Watzke, a dortmundiak ügyvezetője.

A hírek szerint a 24 éves Gündoganért sorban állnak a sztárklubok, a Bayern, a Barcelona, az Arsenal és a Manchester United is kész jelentős összeget áldozni a játékmester megszerzéséért.

A dortmundiak szombaton nemcsak Jürgen Klopp vezetőedzőtől, hanem Gündogantól is elbúcsúznak a Német Kupa döntőjében, mindketten utoljára szerepelnek a klub színeiben a Wolfsburg elleni összecsapáson. Ezen a találkozón a Dortmund rendes játékidőben elért győzelmére 5/4 az odds, a döntetlenre 12/5, a Wolfsburg diadalára 21/10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply